Tak Vam ukazem moju seriovku.. Aj ked asi nikto nieje zvedavi na taketo "tuctove kusky" . Kupil ho oco za slusny peniaz len na behacky po meste a tak (mame este octavku) no asi pred tyzdnom som urobil vodicak a hned som si punto oblubil. Je to klasicka 1.1 55 spri kupe mala nabehanych nieco vyse 80 000 km. Takze v celkom v poho. Ako prve bolo treba vyklepat kapotu a nastriekat ..este po prvom majitelovi.
Treba podotknut ze punto je upne bez vybavy teda bez airbegov, bez el. stahovani okien bez centralu bez alarmu atd atd.. Dalej mam uz kupene elektrony s letnimy pneu ked ich prelozim pridam foto...Kedze mam rad hudbicku tak som si urobil sub. box s 25 cm reprakom kenwood a kupil do zadneho plata 2 pasmove pioneer. Ten zosik na foto x plod nieje moj to som si radsej zaobstaral 1 kanal cisto na ten woofer. Rejdio tiez pioneer.do prednej palubovky som dal vyskace z nejakeho renaultu.
Taktiez idem cez vykend nasadit na zaciatok biele predne + bocne smerovky .. objednal som z netu. Tiez idem vymenit zadne tlmice su urcene asi na GT. uvidime co to urobi pripadne potom vymenim aj predne. Dalej mam uz v garazi narazniky vo farbe s mensimi upravamy... Buduci mesiac idu folie + vyfuk.S motorom vela toho nenarobim to mi je jasne maximalne nejaky ten filter a tak.
Chcem auto aby sa s nim dalo bezproblemov jazdit a aby som zakazdym nemusel chodit kontrolovat narazniky ci su cele pri nasich SK cestach taktiez nechcem ziaden "nalepkovy tuning" len nejaku decentku...
nahodou, pekne plechace, hod nato nejake puklice a uz mas skoro elektrony
plechy su hold plechy, ale na zimu su fajn
Fiat Punto Sporting MK1 1.2 16V - 86HP+LPGPOWER
L'auto è in ottime condizioni di meccanica anche carrozzeria ed ha interni in pelle nera originale Momo.
http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=6387 Fiat Forever.
škoda že ked si striekal kapotu že si nedal aj nárazníky a spetáky potom je z toho až auto
ja som kúpil auto tiež v takom stave ako ty ale ked som ho nastriekal tak potom sa z neho stala srdcovka
Takze narazniky mam nove v garazi zatial som ich nevidel na ziadnom punte a dufam ze to tak aj ostane treba mi ich nastriekat a dorabal som na nich este nejake veci laminatom... Idem nahodit alarm + central a este jedny repraky do prednych dveri + ich ocalunim latkou rovno