Klimatizace Palio
Moderátor: peta.smolik
Klimatizace Palio
Potřebuji starší chladič na klimatizaci Palio 1,2 - 54kW, r.v. 12.99. Pokud někdo o něčem víte, předem děkuju za info.
- Reklama
Re: Klimatizace Palio
Jukni sem, ale jen nové...Mira R píše:Potřebuji starší chladič na klimatizaci Palio 1,2 - 54kW, r.v. 12.99. Pokud někdo o něčem víte, předem děkuju za info.
Kód: Vybrat vše
http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=7399
Fiat Palio 1.2 - 75 - 8v
Nefunguje mi tlačítko na klímu. Ked ho zatlačím, tak sa nerozsvieti a nezapne mi klímu. Poradte ako to opraviť
zkusit spínač prolít lihem nebo čistým benzínem,napružit kontakty a přípedně plošnej spoj proletovat
Dík za radu. Mam obavu rozmontovať ten panel kde je spínač osadený.Ešte som to nikdy nerobil a nerad by som niečo pokazilbigben.m píše:zkusit spínač prolít lihem nebo čistým benzínem,napružit kontakty a přípedně plošnej spoj proletovat
klima ti nesepne když je prázdná.nech si to změřit
Palio weekend 1,6 16v 100 po smrti
hanys píše:klima ti nesepne když je prázdná.nech si to změřit
Ale niekedy sa mi ho podarí zapnuť a vtedy to funguje,takže prázdne to nebude.
Když je okolní teplota menší než +5 °C, tak by klimoška neměla jít zapnout vůbec
Pokud vím, tak jde klimoška zapnout normálně ikdyž mrzne. Alespoň mně to jde. A v manuálu píšou o tom, že se má zapínat i v zimě .A to alespoň na 5 až 10 minut každý měsíc.
Jinak prý rychleji mizí chladivo ( to mám ze servisu kde jsem byl klimošku doplňovat .)
Čauky
Jinak prý rychleji mizí chladivo ( to mám ze servisu kde jsem byl klimošku doplňovat .)
Čauky
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem podobný problem. Klimatizace fungovala když chtěla, nezávisle na počasí. Po rozebrání ovládacího panelu jsem zjistil, že jsou přerušené tištěné spoje. Jejich proletování ale bylo nedostatečné a po určité době se závada objevila znovu. Zkopíroval jsem tedy vedení na tišťáku propojením slabým izolovaným drátem od bodu k bodu a od té doby je vše vpořádku.