na tomto foru se většinou probírají starosti s Multinkama a rád bych to odlehčil jedním tématem...
BÝT ČI NEBÝT členem Multipla klubu.
Pokud jsem - proč ANO
Pokud nejsem - proč NE
Díky za odpovědi všech

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
NE! Nevím proč bych měl být členem, co to přináší? Krom možnosti utratit pár korun za členství? Klubové triko, nálepku...? Hmmm.andreapipo píše:Ano! A proč ne, připadlo mi to jako dobrý nápad.
Nevymlouvám se na peníze, nebo to tak vyznělo? A zdravím taky a kam moje paměť sahá, ještě jsem nepotkal nikoho kdo by mi neodpověděl. Všichni z nich asi nebudou v klubu.peta píše:Ten kdo si koupí multiplu dnes tak tuhle otázku nepochopí, protože se z multiply stává tuctové auto , kterých je na prodej hodně a navíc jsou to všechno většinou 10 letý důchodci co objeli už 5x zeměkouli za cenu 4 průměrnejch platů. Když jsem jí kupoval já před třemi roky tak jich bylo na netu na prodej pět. Do smrti nezapomenu na to ,když jem zastavil před přechodem pro chodce ještě s holandskou RZ a malej kluk prohlásil - to je ale hnusný auto. Já se jen pousmál a řek si , kdo se nesveze nepochopí. V tý době bylo taky normální, že se multiply při potkání zdravily a dnes se na tebe koukají někteří jak na debila proč na ně blikáš.
Nejsem sice členem klubu a o penězích to u mně není jak se někteří zde vymlouvají. Jen nesnáším vyplňvání přihlášek. Na srazu jsem byl a pojedu když to dopadne i na ten v červnu.
Multipla je u mně srdeční záležitost i když se k ní někdy chovám hůř než ke tchýní
peta píše:Ten kdo si koupí multiplu dnes tak tuhle otázku nepochopí, protože se z multiply stává tuctové auto , kterých je na prodej hodně a navíc jsou to všechno většinou 10 letý důchodci co objeli už 5x zeměkouli za cenu 4 průměrnejch platů. Když jsem jí kupoval já před třemi roky tak jich bylo na netu na prodej pět. Do smrti nezapomenu na to ,když jem zastavil před přechodem pro chodce ještě s holandskou RZ a malej kluk prohlásil - to je ale hnusný auto. Já se jen pousmál a řek si , kdo se nesveze nepochopí. V tý době bylo taky normální, že se multiply při potkání zdravily a dnes se na tebe koukají někteří jak na debila proč na ně blikáš.
Nejsem sice členem klubu a o penězích to u mně není jak se někteří zde vymlouvají. Jen nesnáším vyplňvání přihlášek. Na srazu jsem byl a pojedu když to dopadne i na ten v červnu.
Multipla je u mně srdeční záležitost i když se k ní někdy chovám hůř než ke tchýní
bikus píše:NE
...ale nevím proč. Takže mi někdo konečně přesvědčte, ať se stanu členem.
Alda píše:NE! Nevím proč bych měl být členem, co to přináší? Krom možnosti utratit pár korun za členství? Klubové triko, nálepku...? Hmmm.andreapipo píše:Ano! A proč ne, připadlo mi to jako dobrý nápad.
finmode píše:Lidé mají takovou divnou ,ale krásnou vlastnost . A to je např sdružování se ve všelijakých spolcích , stranách a klubech . Vždy je to z většiny pro to ,aby řešili společné téma a byli u toho v podstatě nerušeni , jinými zájmy a tématy . Proto , kdo má srdíčko pro Fiat "Multipla" snaží se vyhledávat lidi se společným zájmem a důsledek je klub , na který je každý kdo vstoupí hrdý . a proto ANO slevy a výhody jsou jen výsledkem snažení nejaktivnějších členů ,kteří chtějí nějak (finančně) pomoci těm ostatním , aby je to společné , všechny moc finančně nezatěžovalo . Ale o tom už byla řeč. Sám osobně děkuji všem kdo se podílí na chodu klubu . Nedělají to z lásky ke mě ani k Vám , ale z obrovské lásky k tomu jedinečnému autu které se zove "MULTIPLA"
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |