MOJE PUNTO 2b - Ukažte tie svoje ;-) TV-Punto
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2b - Ukažte tie svoje ;-) TV-Punto
Mně se to nelíbí tak nějak obecně... Prostě tlustý leštěný trubky beru třeba na nějakejch turbovejch motorech s větším objemem než 1,2 a jak tady už padlo, nesmí to být jediná poladěná věc v motoru (ikdyž třeba další úrpravy budou následovat ) Na takovejhle malejch motorech mi přijde přijatelnější spíš celej ten motor zakrýt, nalakovat ty plasty, maximálně nechat pochromovat šroubky, převleky přes hadice atd... Nedělat z ubrečené 1,2ky motor se sportovním lookem:-) Ale je to jen můj názor
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
- Reklama
ano, ano, tie trubky su mega ale niesu tam koli vystavovaniu ani koli tomu ze sa lesknu, mozno sa autu lepsie dycha aj vyfukuje, mozno, ved ako vravite, pri 1,2ke to je zanedbatelny rozdiel ale ten rozdiel tam je,,,
(urcite by to bolo v nenapadnejsom prevedeni nez chromovane napr. v ciernom alebo zakrytovane, ale preco to robit? do fazy lesteneho veka, chromovaneho krytu baterky, a kope nafarbenych plastov do biela a potiahnutych hadic kozenkou som este nedospel a ani tak skoro nedospejem.)
(urcite by to bolo v nenapadnejsom prevedeni nez chromovane napr. v ciernom alebo zakrytovane, ale preco to robit? do fazy lesteneho veka, chromovaneho krytu baterky, a kope nafarbenych plastov do biela a potiahnutych hadic kozenkou som este nedospel a ani tak skoro nedospejem.)
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
tak pokud plánuješ na motoru dál pokračovat v tomto duchu a dotáhneš to do konce, tak to bude zase o něčem jinym:-) je možný, že se mi to pak bude líbit, ale jenom ta samotná myšlenka mě nějak neoslovila:-)TV-Punto píše:ano, ano, tie trubky su mega ale niesu tam koli vystavovaniu ani koli tomu ze sa lesknu, mozno sa autu lepsie dycha aj vyfukuje, mozno, ved ako vravite, pri 1,2ke to je zanedbatelny rozdiel ale ten rozdiel tam je,,,
Myslím si, že motoru se dýchá pořád stejně, ale to je fuk:-)
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
Punto dostalo okrem ineho nove NGK-čky a ATE dosky...
- Přílohy
-
- kontrola :)
- hafo.jpg (83.52 KiB) Zobrazeno 3079 x
-
- komplet.jpg (79.18 KiB) Zobrazeno 3040 x
-
- predok.jpg (87.97 KiB) Zobrazeno 3066 x
Podvozok je vymeneny, smutne vsak je ze jeden tlmic (povodny) je komplet zniceny, sa mi nejak nezda ze po 50tis.km odijde tlmic pritom je to v podstate nove auto, skoda ze som si to nevsimol skor, ono sa to nijako neprejavilo, ani tlcenim ani hlucnostou, no proste zistil som to az jed sme ho dali dole :(
btw tie sportove pruziny su maksie ako original a naopak, tlmic je tuhsi, no tie pruziny ma prekvapili...
bol som ho dnes prebehnut, pri prejazde cez nerovnosti je to celkom zaujimavy pocit, akoby to poskakovalo :))) ale vyhybanie sa dieram (a ze ich je na nasich cestach dost) sa asi stane mojim najoblubenejsim konickom, proste to sedi na ceste "jak pribite" ...
btw tie sportove pruziny su maksie ako original a naopak, tlmic je tuhsi, no tie pruziny ma prekvapili...
bol som ho dnes prebehnut, pri prejazde cez nerovnosti je to celkom zaujimavy pocit, akoby to poskakovalo :))) ale vyhybanie sa dieram (a ze ich je na nasich cestach dost) sa asi stane mojim najoblubenejsim konickom, proste to sedi na ceste "jak pribite" ...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak gratuluju v podvozku:-) A nerachotí to auto teď moc, když přejedeš díru? Já jsem kvůli snížení a přitvrzení auta musel rozebrat skoro celej interiér a všechno odhlučnit a vytlumit:-D protože to tam všechno vrzalo a bouchalo
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
dik zatial mi nic nevrzga ani neklepe, ale predpokladam ze sa to casom zmeni a potom budem musiet riesit aj toto. rad by som vytlmil cele auto no do palubovky sa mi moc nechce ale ta asi bude casom vrzgat najviac co? samy plast a talianske spoje
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mně v palubce zrovna nic nevrzalo, ale vrzalo mi všechno ostatní:-D Hlavně jak na sebe dosedají dva plasty, tak v těch spojích to na sobě vrzalo Ale všechno se dá řešit
´04 Seat Toledo 1,9 TDi
jenze doufejme ze mk2b ma uz snad vse lepsi jak mk1.
nicmene - za paradu se musi neco obetovat (coz byva pohodli ... a u nekoho i vrzani ) ,a plati to u vice veci v tuningu !
2tv-punto: a co že to mas za pruziny? jj, to je "krása" sportovnejsiho podvozku a tvrdsiho:trochu skubnes a jdes kam chces. a jak to houpe? ja pruziny na seriovych tlumic.nemela, tak nedokazu posoudit.
hele a fotecka zepredu na nejake rovince by nebyla ?
Alučka máš zimní ? fešné.
nicmene - za paradu se musi neco obetovat (coz byva pohodli ... a u nekoho i vrzani ) ,a plati to u vice veci v tuningu !
2tv-punto: a co že to mas za pruziny? jj, to je "krása" sportovnejsiho podvozku a tvrdsiho:trochu skubnes a jdes kam chces. a jak to houpe? ja pruziny na seriovych tlumic.nemela, tak nedokazu posoudit.
hele a fotecka zepredu na nejake rovince by nebyla ?
Alučka máš zimní ? fešné.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Tak tie pruziny su tam -50 -20 (vmaxx - aj tlmice), podvozok je teraz taky, ze ak zatlacim na bok auta, trosku to odpruzi a potom stvrdne, proste v dolnej faze odpruzenia je to uz tvrde.
Uz sa tesim na "dialnicu" Bratislava-Brno, to bude poriadna natriasacka :))))))
Alucka su normalne letne, obute do letnych pneu (nejazdim puntom, stoji v garazi) asi na nich pridem aj na zraz, na nove pneu sa chystam ale disky zatial menit asi nebudem.
Fotka bude, len vcera nasnezilo takze zatial ho vytahovat nebudem, az ked sa vycasi.
Tak este k tomu saniu, tam kde som do kopca siel na stvorke, teraz do kopca taham v pohode na petke, takze spokojnost.
Uz sa tesim na "dialnicu" Bratislava-Brno, to bude poriadna natriasacka :))))))
Alucka su normalne letne, obute do letnych pneu (nejazdim puntom, stoji v garazi) asi na nich pridem aj na zraz, na nove pneu sa chystam ale disky zatial menit asi nebudem.
Fotka bude, len vcera nasnezilo takze zatial ho vytahovat nebudem, az ked sa vycasi.
Tak este k tomu saniu, tam kde som do kopca siel na stvorke, teraz do kopca taham v pohode na petke, takze spokojnost.
tak to bud rad, ze nemusis jet az do prahy (po D1)
i kdyz ta D2 taky zadny zazrak ...
kazdopadne to je super, ze jsi se vsema upravama spokojeny - tak to ma byt
i kdyz ta D2 taky zadny zazrak ...
kazdopadne to je super, ze jsi se vsema upravama spokojeny - tak to ma byt
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Spokojnost, ved to robim pre seba
vsak to ano, ale vem si kolikrat jsou kolem tuningu jen problemy
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
tjn...
tie podložky pod kola mas vsetky po 2cm? kde si objednaval?
Fiat punto 1.2 8V, MK2b