Převodovka a její záměnnost
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Převodovka a její záměnnost
Chtěl bych se zeptat zda je na Multiple 1.6 16V s CNG manuální převodovka záměnná s jiným typem, např. Brava apod. Díky za každou radu !!
Mitsubishi Pajero 3.2 DID
- Reklama
Re: Převodovka a její záměnnost
Ahoj, ja si myslim že by to nemal byť problem zaleži na tom či bude sedieť uchyt silentbloku.Motor je všade rovnaky tak že k motoru by mala sedieť.
Myslím si to samé, dle kódu motoru jsou motory stejné, tak budu doufat že převodovka taky Uvidím až to rozeberu ... Dám se pak vědět jak jsem byl úspěšný
Převodovka je vyzuelně stejná, ale uvnitř je jiný počet zubů na diferenciálu. Po výměně hlavního kola diferenciálů a pár drobností lze použít, ale převodovka přímo z Brávy použitelná není. Už jsem v práci dvě převodovky generálkoval. První výměnu převodovky si přál zákazník jen výměnu převodovky kterou si dodal ( známej mu řekl že je naprosto stejná )a byl velmi zklamán, hlavně jeho peněženka.
Přeji hodně úspěchů při výměně ,pozor na sinchrony, je důležité je pořádně zajet brusnou pastou, hlavně dvojku a trojku.
Přeji hodně úspěchů při výměně ,pozor na sinchrony, je důležité je pořádně zajet brusnou pastou, hlavně dvojku a trojku.
Multipla 1.6 16V
r.v. 1999
128 000 km
Spotřeba 7,8 l
r.v. 1999
128 000 km
Spotřeba 7,8 l
Rudik : díky za radu. Kdyby Ti to nevadilo, mohl bych Ti pro případnou konzultaci zavolat?
m6564xp : v pohodě se ozvi, když budu vědět, rád poradím, přece máme stejně krásné auto, nebo ne?
Multipla 1.6 16V
r.v. 1999
128 000 km
Spotřeba 7,8 l
r.v. 1999
128 000 km
Spotřeba 7,8 l
Napsal bys mi do soukromé zprávy telefon a třeba čas kdy můžu na chvíli zavolat? Abych třeba nevolal nevhod. Díky moc.
Dotaz. Měl bych dotaz. Mám multu 99, 1,9JTD 77kW. Klekla mi prevodovka a v soucasne dobe po tom co jsem sehnal jinou (stejný rok i motor) tak mám obráceně "H" tzn. že jedničku mám dolu, dvojku nahoru a tak dále. Jde s tím něco dělat. Je to sice o zvyk, ale bojim se ze kdyz do toho sedne nekdo cizí tak tam dá v 90 zpátečku........jinak měla místo lankové spojky hydraulickou......ale to se dalo vyřešit. Díky Marek
Multipla 2004, JTD 145
Prodám převodovku na 1.6 16V bez diferáku,cena 3000,-
Takže problém je vyřešen nákupem druhé Multiply na díly, sehnat samotnou převodovku je nadlidský výkon, jediná kterou jsem za 3 týdny shánění byla za 14000 Kč, popř. nová v Německu za cca. 850 euro.
Koupil jsem Multi rv. 12/1999, 1.6 benzín, převodovku použiju já, vše ostatní z auta je na prodej, kromě levého blatníku a levých dveří, které jsou poškozeny nehodou. Takže kdyby někdo něco z Multi potřeboval, jsem k dispozici
mail m6564xp@seznam.cz
Koupil jsem Multi rv. 12/1999, 1.6 benzín, převodovku použiju já, vše ostatní z auta je na prodej, kromě levého blatníku a levých dveří, které jsou poškozeny nehodou. Takže kdyby někdo něco z Multi potřeboval, jsem k dispozici
mail m6564xp@seznam.cz
Za kolik necháš přední pravé světlo a budík?Díky
Ahoj, ja by som potreboval predne lave svetlo a keby si mal tak cely system ostriekavania prednych svetlometov, dik Alex
Takže auto je doma, otázky ohledně cen dílů zodpovím mailem, přikládám fotografii aby bylo vidět co je poškozené a co mám případně zdravé na prodej.
alex : levé světlo má ulomené držáky
alex : levé světlo má ulomené držáky
- Přílohy
-
- multi.jpg (133.48 KiB) Zobrazeno 6803 x
Taky scháním převodovku ... jsem zoufalej.. jaka koli rada se hodí... děkuji
BiPower... r.v.2001
ahoj můžu si zamluvit umělohmotnou lištu co je na podlaze vzadu .. hned za dveřmy kufru. děkuji
BiPower... r.v.2001