su to tie celogumene, ohybne, pekne sa prisposobia sklu, nehucia a vyzeraju coolovo, lacne vydrzia tak pol roka za 200-300 sk kus alebo kup bosch za liter, ja ich mam necele dva roky a stale stieraju ako nove, nehucia, nepiskaju, proste parada, robi to aj valeo, tiez su drahe ale bosch je bosch proste vyzera lepsie...
---> bosch cislo: 3397118989 dlzka 575/400
Přílohy
boschaerotwin.jpg (19.85 KiB) Zobrazeno 3071 x
FIAT PUNTO MK2b 1.2 44kW r.07
FIAT MULTIPLA 1.6 76kW r.99
BMW 525TDS A/T TOURING 2,5 V6 105kW r.98
Tak za 1.to bylo rýpnutí do Vás..pro toy co to nepochopili ...za 2.Valeo je shit a boshky nic moc,kdo zkusí Champion tak pozná kvalitu.Už jenmo když si vezmeš do ruky Boschky a Championy vidis ten rozdil..boschka proti tomu lískovej proutek...
Snowfox píše:Tak za 1.to bylo rýpnutí do Vás..pro toy co to nepochopili ...za 2.Valeo je shit a boshky nic moc,kdo zkusí Champion tak pozná kvalitu.Už jenmo když si vezmeš do ruky Boschky a Championy vidis ten rozdil..boschka proti tomu lískovej proutek...
Tak jak pises. Sledoval jsem u kamose co ma na Puntaku ty Valea a pekne mu piskaji. Ja to vyresil tak, ze jsem zene koupil nove gumicky po dvacce a stira to taky dobre
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
tak ..poriesili ste to niekto?? dnes som to cele rozobral a namazal...najprv WD, potom silikon a vazelina..ziaden efekt ((( co s tym? HELP.. huci to jak zmyslov zbavene..
Pripominam..motorcek vraj vymenili v service.. stalo ma to uz 3000Sk..
Zdravím. Já mám trochu jiný problém. Zadní stěrač přestal najednou fungovat. Jak tu píšete, může být zarezlý. Když sem ale zapojil motorek napřímo, tak se osička otáčila. Dal sem to známýmu, ten to vyzkoušel elektricky a eště to i rozhýbávál a promázávál. Mělo být vše v pořádku. Jenže, jakmile sem to připojil a zapnul klíček, odpálilo to pojistku. Když sem dal silnější, abych to teda vyzkoušel, tak se ani nehnul. Jediný co mě napadá, že by to dělaly ty 3 kontakty co jdou z relátka do mechanizmu. Poraďte prosím,nevím si s tím rady.
Matto píše:Snowfox- to nieje stieračmi, skúšal som aj klasicke aj bezramienkové a žiadna zmena
ano..to nie je stieracmi.. huci mechanizmus..
Ja som dnes premazával celý mechanizmus...WD-čkom...Vôbec nešiel cyklovač a zadný tiež hučal...a už je to OK.Zhodenie krytu,namazanie a montovanie naspäť cca 20min.oplatí sa nájsť si čas...
a pokoj sa skončil , už znova hučia jak sprosté, aspon že zatial stierajú, nemá niekto tip čo s tým spraviť, mám doma ešte starý motorček tak môžem vyskúšať nejaké pokusy...
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Matto píše:a pokoj sa skončil , už znova hučia jak sprosté, aspon že zatial stierajú, nemá niekto tip čo s tým spraviť, mám doma ešte starý motorček tak môžem vyskúšať nejaké pokusy...
Nehučí ti to nahodou ložisko v tom motorčeku čo je ? mne to dosť hučalo ked som kupil špunta lebo bol zatopeny motorček a ložisko chodilo potom nasucho.
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD
Matto píše:je to možné, ale ako to zistím, že je to naisto to ložisko a hlavne ako to opraviť, lebo už mi to spravilo na druhom motorčeku v priebehu 2 rokov
Či sa to dá nejak zistiť bez rozobratia motorčeku neviem ale asi nie. A ked ho už budeš mať rozobraty tak ho môžeš vymeniť ( mna stálo cca 1,50 € ) a potom uvidíš či to bude robiť alebo nie . Inak neviem čo by mohlo ešte hučať lebo to máš jediné valivé ložisko v tom mechanizme ostatné su iba klzné tak tam stačí vazelina.
Train horn in car ? ...why not ! :D momentálne Alfa 166 2,4JTD ...EGR off, KAT off
ex : špunt mk1 SX 1,7TD, alfa 156 2,4JTD, špunt mk2b 1,3JTD sporting, špunt mk1 ELX 1,7TD