Dobrý den. Nedávno jsem se stal majitelem Fiatu Punto 1.1 S55 ( r.v.98 ) MKI. Ihned po zakoupení jsme jej zkontrolovali, vyměnili rozvody a provedly další běžnou údržbu. Po asi dvou týdnech bezproblémového chodu se při jízdě rozsvítila kontrolka mazání (oleje).

Ihned jsem chcípnul motor, zkontroloval hladinu oleje-bylo ho tam méně, než by mělo být, dolil jsem jej, zkontroloval hladinu, nastartoval, kontrolka zhasla (nutno podotknout, že jsme olej ihned po zakoupení měnili). To už jsme měli trochu tušení, že něco není v pořádku, auto jsme dali na zdviž a spatřili jsme totálně prorezlou vanu. Objednali jsme novou, provedli její výměnu i výměnu oleje. Při prvním vyzkoušení jsme si všimli, že nějak dlouho svítí kontrolka oleje, už je to asi týden a kontrolka stále po prvním ranním nastartování Puntíka svítí cca. 15 sekund, teprve poté zhasne. Nikde nic neteče, zkoušel jsem nechat přes noc karton pod autem-ani kapka. V motoru také není po oleji ani stopa. Chci se proto zeptat zda nevíte, kde by mohl být zakopaný pes? Zatím auto perfektně jezdí, ale jistě chápete, že mě to trochu znervózňuje. Předem díky za odpovědi