croma 2.5 v6

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
justak
Začátečník

croma 2.5 v6

Příspěvek od justak »

ahoj.máte tady někdo cromu 2.5 v6,já ano,ale z rodinných důvodů ji musím prodat-ten motor je posazenej do cromy r.v.1989(starej model,ale jeden stěch posledních starejch),kůže,šíbr,okna v el.,15 liťáky se 40procentním vzorkem,je celá vyvařená a akorát potřebuje dolakovat jinak je plně funkční a protože ji mám na dvoulitrovejch dokladech tak ji prodám bez spz a tp.kdyby měl někdo zájem tak bych ji nechal asi okolo 13tis.kč.tel.č.608626071
Reklama

Croma turbo
Začátečník

Příspěvek od Croma turbo »

cau ja mam cromu turbo novy model taky kuze atd odeslo mi turbo nechal jsem si poslat na dobirku starsi a ono celkove mensi tak jsem se rozhodl ze tam dam obycejny dvoulitr uz jen s toho duvodu ze bude urcite zrat mene TURBO BRALO STABILNE 10 PRI POKLIDNE JIZDE kolik bere V6? muzes mi to napsat na rovinu . Jinak ted mam jeste hondu civic 1.6 VTI ma to orig. 160 k. :) da se s tim jezdit i za 6.5 l/100 poklidnou jizdou ze :wink: .A jeste k tomu dvoulitru nevis o celem aute budu potrebovat jednotku prevodovku atd tak nema smysl kupot po castech muze to byt zbozenina hnilicka jen at je motor oka dik a neco mi napis k tomu V6 mozna bych tam nacpal i ten
justak
Začátečník

croma v6

Příspěvek od justak »

zdarec.no co k té v6 říct.prostě základ je 121kw stejně jako alfa romeo155v6(sou to skoro stejné motory).mám tam danou říd.jednotku s quadrofoglia a chip od bit poweru,konusovej filtr,lad'.výfuk bez katu samozřejmě.(mělo by to mít něco kolem 190-200k),točí to 8000ot/min,na dvojku to má celkem dobrej zátah(v porovnání s lancii themou 2.016v turbo,která má 136kw ze série to jede líp,ale ne zase o tolik.na prudký kopce mu odjedu tak o 10km/h,ale musím to točit.na rovinách jedem přibližně stejně.)ta lancia nakopává brutálním způsobem zatím co tady je ten tah rozloženej a suprově to táhne nad 4500tis ot/min až do těch skoro 8000.spotřeba se za normální jízdy pohybuje asi kolem 9-12,ale to není auto na normální ježdění tak se sem tam dostanu na 16-18l/100km.prodávám to jen proto že mám ještě tipo1.9td a tam jezdím max. za 6.5l/100km :lol: .
teď mě to tady leží na zahradě tak to buď rozdělám na nd a nebo to za nějakou symboliku prodám.
Croma turbo
Začátečník

Příspěvek od Croma turbo »

cau tak ja nakonec koupil cele auto 2.5td motor po go novy model za 4000tis he blazen nevedel co prodava ma to v hajzlu kolecka sjete a disky kopo trosku to plave ale btal jsem to jen kvuli motoru ze kdys vedel o nekom kdo by chtel zbytel auta dej vedet jinak bys mi mohl poslat fotky te tve cromy v6 jestli by to slo premca.p@volny.cz dik
Zapri
Začátečník

Příspěvek od Zapri »

Croma turbo píše:cau tak ja nakonec koupil cele auto 2.5td motor po go novy model za 4000tis he blazen nevedel co prodava ma to v hajzlu kolecka sjete a disky kopo trosku to plave ale btal jsem to jen kvuli motoru ze kdys vedel o nekom kdo by chtel zbytel auta dej vedet jinak bys mi mohl poslat fotky te tve cromy v6 jestli by to slo premca.p@volny.cz dik
Ahoj, z te koupene 2.5td zbylo teda co? Vybrals jen motor? Mel bych zajem, ale mam jen motor a napravu. Dám to dohromady?
Dík
Odpovědět

Zpět na „Croma“