neštartuje1,2 8V MK2

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
htster
Začátečník

neštartuje1,2 8V MK2

Příspěvek od htster »

Včera som išiel na nákup a keď som sa vratil k autu tak točilo točilo ale nenaskočilo. Benzin tam mám tak prečo?
Reklama

Anduril
Znalec

Re: neštartuje1,2 8V MK2

Příspěvek od Anduril »

a cerpadlo pri otoceni klicku zavrci? mozna je vyskocene tlacitko odpojeni privodu paliva.
zkus ho zmacknout - jeho umisteni tu uz je nekde popsane na foru (nebo i v navodu k autu), je na pravem sloupku u nohou spolujezdce za kobercem (na boku mezi pristrojovkou a podlahou)
Ford Focus 1.6 Trend X 2009
ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
htster
Začátečník

Příspěvek od htster »

Motorček vrči, skusim ten spinač ked ho nájdem.
htster
Začátečník

Příspěvek od htster »

No, to tlacitko som nenasiel, moze to byt nejaka poistka?
htster
Začátečník

Příspěvek od htster »

No dal som auto do servisu a teraz mi volali, ze mam v nadrzi zly benzin. Vraj dali do vstrekov dali iny benzin a auto naskocilo. Je mozne, ze by som natankoval nieco ine na pumpe? Tankovacia pistol by mi to asi nedovolila nie? Tankujem stale na shellke. Ak to bude pravda (zly benzin),da sa to nejak reklamovat? Blocek nemam, ale na shell karte by mal byť zaznam o tankovani nie?
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

htster píše:No dal som auto do servisu a teraz mi volali, ze mam v nadrzi zly benzin. Vraj dali do vstrekov dali iny benzin a auto naskocilo. Je mozne, ze by som natankoval nieco ine na pumpe? Tankovacia pistol by mi to asi nedovolila nie? Tankujem stale na shellke. Ak to bude pravda (zly benzin),da sa to nejak reklamovat? Blocek nemam, ale na shell karte by mal byť zaznam o tankovani nie?
cau..odkial si.. ja som tiez minule natankoval na Shellke a potom som mal problemy s autom ..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
htster
Začátečník

Příspěvek od htster »

Som z Presova
htster
Začátečník

Příspěvek od htster »

Pozeram,ze aj ty, co si potom robil? Ja som tankoval na sidlisku 3.
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

htster píše:Pozeram,ze aj ty, co si potom robil? Ja som tankoval na sidlisku 3.
do riti... ja tiez na Sidlisku 3....... o dva dni mi auto neslo... bola tam urcite voda.. natankoval som V-Power..

Auto slo do garaze a potom nastartovalo.. uz nikdy tam nenatankujem.. mam dobre skusenosti s OMV na stanici ale standardne tankujem Shell na stanici ... by ma zaujimalo, co za sajrajt tam mali..nastastie som tam natankoval len raz a nie vela..
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
pietro v
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pietro v »

htster píše:
Pozeram,ze aj ty, co si potom robil? Ja som tankoval na sidlisku 3.

do riti... ja tiez na Sidlisku 3....... o dva dni mi auto neslo... bola tam urcite voda.. natankoval som V-Power..

Auto slo do garaze a potom nastartovalo.. uz nikdy tam nenatankujem.. mam dobre skusenosti s OMV na stanici ale standardne tankujem Shell na stanici ... by ma zaujimalo, co za sajrajt tam mali..nastastie som tam natankoval len raz a nie vela..
Ako sa toto moze stat v tak velkom meste ako je Presov a este aj na Shellke a pri benzine ako je V power to fakt nechapem, clovek uz nemoze verit nikomu. Toto keby sa stalo v Rakusku, tak ta pumpa skonci a Shell by urcite platil aj odskodne. Skus sa tam ist stazovat, na 100% sa zacnu vykrucat a obvinovat teba, ze si v nadrzi mal vodu ty.
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“