Nejdou výstražná světla
Moderátor: peta.smolik
Nejdou výstražná světla
ahoj mám problém na cingue nejdou výstražná světla, zmáčknu ten červený knoflík na rozsvícení levého a pravého blinkru a vůbec nejde. Nevíte čím to může být... zatím jsem nic nezkoušel. Může to být pojistkou ? protože z ničeho nic mi nesvítí ani horní světýlko na stropě...
- Reklama
- koubin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejdou výstražná světla
kdyz mi nejdou vystrazne tak nejde ani radio a hodiny , stalo se mi to tim ze se mi spojil + a - na radiu kdyz sem zapojoval neony
staci vymenit pojistku je to modra 15 a ve skrince to najdes snadno je to tam vsecko oznaceny
staci vymenit pojistku je to modra 15 a ve skrince to najdes snadno je to tam vsecko oznaceny
snoopyna => cernobile cinque 0,9 ...
totalne prekopavam ...
mam nejake ND icq 287897599 ...
totalne prekopavam ...
no mě rádio jde normálně, ale je pravda že hodiny nejdou - nebo spíš jdou, ale intenzita jasu je tak slabá, že jsou hodiny uplně nečitelné !!!
- mrknu se na to, je fakt, že když jsem to auto kupoval, tak elektriku dělal nějaký koumák a mohl rádio zapojit na něco jiného. Bůh ví...
- mrknu se na to, je fakt, že když jsem to auto kupoval, tak elektriku dělal nějaký koumák a mohl rádio zapojit na něco jiného. Bůh ví...
- koubin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
treba to napojil hned na baterku jak se to normalne dela
ale ja uz tam mel primo koncovku a kabely dou pres pojistky do pojistkove skrine
zkuz vymenit tu pojistku vic jak 5,- to stat nebude
ale ja uz tam mel primo koncovku a kabely dou pres pojistky do pojistkove skrine
zkuz vymenit tu pojistku vic jak 5,- to stat nebude
snoopyna => cernobile cinque 0,9 ...
totalne prekopavam ...
totalne prekopavam ...
no tak pojstkou to není. Bude to nejspíš přepínač.... bohužel ho nemůžu nikde sehnat.
Na tom přepínači zase není tak moc co by odešlo, takže když ho vyndáš- jestliže není něco spečeno většinou funguje. Proměř jestli jde do něj napětí, protože většinou je bordel v drátech.
Fiat 600D r.v. 1966 - mazlík
Cinquecento 0,9 r.v.1993
Cinquecento 0,9 r.v.1993