Kam na počítač
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Kam na počítač
Ahoj všem,
potřeboval bych poradit kam zajet na počítač někde v Praze a okolí. Vubec netuším kolik to stojí a kam zajet. Poslední dobou mi blbne motor (ztrácí výkon, se studeným je problém se zpočátku rozjet). Je to JTD 115 cca 90tkm.
Dík za info.
potřeboval bych poradit kam zajet na počítač někde v Praze a okolí. Vubec netuším kolik to stojí a kam zajet. Poslední dobou mi blbne motor (ztrácí výkon, se studeným je problém se zpočátku rozjet). Je to JTD 115 cca 90tkm.
Dík za info.
- Reklama
Nejlepší zkušenosti mám se Štěpánem Březinou z Modřan, který mi ušetřil hromadu peněz. Kdybych jel do autorizáku, asi bych měl půlku auta novou...
Dělá to jako koníček, doma v garáži, po práci.
kontakt sbrezina@volny.cz
Pak by se ještě dalo k Vencovi Kameníkovi (Venca155) www.italauto.cz
dále pak Čmurda na Průmyslové, tam jezdí fiatmareaclub.com
nemám vlastní zkušenost
Prosté napíchnutí na diag. je otázka pár (málo) stovek. Obchodně zdatný servis to dá zadarmo, když pak dělá opravu, protože se nažvejkne na ní.
Dělá to jako koníček, doma v garáži, po práci.
kontakt sbrezina@volny.cz
Pak by se ještě dalo k Vencovi Kameníkovi (Venca155) www.italauto.cz
dále pak Čmurda na Průmyslové, tam jezdí fiatmareaclub.com
nemám vlastní zkušenost
Prosté napíchnutí na diag. je otázka pár (málo) stovek. Obchodně zdatný servis to dá zadarmo, když pak dělá opravu, protože se nažvejkne na ní.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Dík za informace. Zkusil jsem sundat elektromagnet z EGR ventilu a zjistil ze se zasekava, ale jeste jsem to nedal dohromady. Cekam na vikend az bude svetlo - nekam mi zapadnul jeden sroubek a i sroubovak. S lampou to nejak nemuzu najit. Ten elektromagnet kdyz je bez napeti, tak je ventil uzavrenej, tak si myslim, ze by stacilo misto zaslepovani ho jen odpojit.
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
Re: Kam na počítač
Uz delsi cas se s podobnymi problemy potykam u sve multiny take, ale nevim kde ten ventil hledat... muzete mi prosim nekdo poradit?
Vasek z Nymburska
Multipla JTD 115 2001
Multipla JTD 115 2001