TYP - Výměna chladící kapaliny

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

abusacek
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abusacek »

SpiritWolker píše:mam pre vas hadanku :D co mam naliate v chladici :?: a do kolko minus to je :?: 8)
Obrázek Obrázek
na fakture z autorizovaneho servisu mam napisane ze to je Glycoshell Modry 3litre za 720sk :!:
tato zmes je v aute uz asi 14 mesiacov a pred mesiacom som tam dolial priblizne 0,7 litra vody
Do modré to má hodně daleko. A je to do -40 podle hustoměru.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
Reklama

Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

S tim můžeš i do Ruska :lol:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
FetesBrod
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: TYP - Výměna chladící kapaliny

Příspěvek od FetesBrod »

hustoměr na jedno brdo, schválně tam načepuj vodu z kohoutku a ukáže ti to samý, nechápu to, teď to tu hodinu řešim, jestli tam vyjede rtuť nebo co :D
MK2 1.2
Obrázek
ygzo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od ygzo »

SpiritWolker píše:Mne na tej plastovej skrutke v servise Fiat(KE) odrtrhli hlavicku, zistil som to az vtedy ked mi zacala cez nu striekat chladiaca zmes, na skrutke je zarez a cez to tieklo, v servise v Ba tam dali kovovu skrutku s podlozkou a tesnenim. V KE mi aj zle odvzdusnili chladiaci system, cele to bublalo po nastartovani :-( alebo ked som zabrzdil tak to člupkalo.
Ja som dnes odvzdusnoval a tiez mi zostala hlavicka v ruke :( Ach jo, ze som sa na to nevys... Kupit sa novy srobik asi neda???
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
ygzo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: TYP - Výměna chladící kapaliny

Příspěvek od ygzo »

No, tak mi to nedalo, a vysroboval som von ten plastovy srob tak ze som nahrial srobovak a strcil som ho do neho a potom vysroboval. A pouzil som iny kovovy srob na ktory som z hadicky navliekol kruzok kvoli tesnosti + aj ten gumovy kruzok z originalneho srobiku, zatiahol a tesni ok.
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“