Zdarec lidi mam takový problem.koupil jsem si bezp.šruby na litaky a ja jsem ztratil ten klič na povolovaní.mužete mi poradit kde nebo jak to mam povolit.diky
No jestli mas nekde napsany seriovy cislo toho klice, tak si nech poslat od vyrobce novej. Pokud nemas, tak se holt musis snazit. Hodne stesti, kazdopadne to de, navod davat zamerne nebudu...
Pýt píše:Zdarec lidi mam takový problem.koupil jsem si bezp.šruby na litaky a ja jsem ztratil ten klič na povolovaní.mužete mi poradit kde nebo jak to mam povolit.diky
kdybys náhodou nepřišel na to jak ho povolit tak si zajeď do pneuservisu..
lacin píše:No jestli mas nekde napsany seriovy cislo toho klice, tak si nech poslat od vyrobce novej. Pokud nemas, tak se holt musis snazit. Hodne stesti, kazdopadne to de, navod davat zamerne nebudu...
ten papir ze seriovym cislem jsem taky vyhodil.jsem debil.kde by me to napadlo ze ho budu nekdy potrebovat.porad mi prosim jat na to.diky
hmm a to jsem si chtěl koupit šroubky, aby mně neukradli kola, ale jak vidím nemá to smysl, když se dají jednoduše sehnat klíče. Na co pak ty šrouby jsou?
sexo píše:staci ked pojdes do lepsej autopredajne a tam maju rozne nadstavce na bezp. sroby. a mas to stoja okolo 100 sk
Ano, lze koupit ruzny nastavce, ale musel bys jich mit cca 500, nez by ti nakej pasoval. A to neni zrovna levny... No a to zkouseni, kterej pasovat bude taky zrovna jednoduchy nebude...
No já mám stejný problém, ztratil jsem násadu na bezpečnostní šroub. Ale na rozdíl od kolegy vím jaké mám výrobní číslo. Je mi k něčemu to výrobní číslo? Mám i doklad o koupit, tak nejspíš zajít tam, kde jsem to koupil, a nebo kontatkovat výrobce?
Mám AEZ blocky.
Dík za odpověď
Fiat Punto 1,2 SX 60 5dv r.v. 97 - červená metalíza