no jo, s malyma kolama muzes jit zase vice k zemi (štelovákem)

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
katy ,jasne uz sa stalo,pozrel som si tie videjka na youtubeKaty píše:2vesto: vsak to jsou spešl lehke kola prave na sprtovnejsi autajinak gratulace, mas pekneho bohateho jeziska koukam, a pak ze je "financni krize"
myslis ze to tema sestnactkam nejak neubere aspon malinko na vykonu ? u litrovky se to moc nepozna.
2mafi: ano ma tam tubinu z coupecka. a slape to naaaaaaadherne, jak pila !![]()
koukni se k Phobovi do tematu, jestli tam nema video, nekde jsem ho videla (ze sprintů).
tak krasne kolecka ,na sprint aj velke ,stacili by aj 15tky na sprint, moje keskiny su tiez ultra lahke a pevne jeden ma pod 5kg..........ale ak ces jazdit sprinty tak tam nedavaj moc siroke gumy ,lebo aj to ta brzdi ,valny odpor kolies,do zakrut su dobre siroke gumy ale na sprinty nie.........na sprinty najlepsie plechace a co najtensie gumy:)..........ale ak ces stavat auto aj na rychlost ,na vizaz,na stabilitu ,tak su dobre tie OZty a sirsie gumy ako 205by som nedavalVesto píše:Tak som si urobil radost a kedze idu vianoce tak som si kupil pod stromec new kolecka aj pre moje cervene GTcko kt. chcem dat do Race stylu. Chcel by som ho dat cez sviatky nanovo nalakovat...kasna ostane seriova akurat pojdu prec listy...Kolieska su OZ Ultraleggera 7x16 a su velmi lahucke. Jedno koleso ma len 6.4 Kg. Urobil som par fotiek aj so Schmidt TH Line
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |