Redukce CNG

Vše o motoru na CNG, LPG a jejich převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady, topení a chazení

Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman

Odpovědět
xital
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Redukce CNG

Příspěvek od xital »

Prosím Vás,mám italský konec a potřeboval bych redukci abych měl podle EU.Můžu tankovat místku.Kdysi tam stálo CNG 11.90 supr cena.Dnes 16.90 takže pohroma a z Ostravy se to už neoplatí.Pomozte kde jí sehnat.Děkuji
Zdravím všechny
Reklama

Alda
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Redukce CNG

Příspěvek od Alda »

xital píše:Prosím Vás,mám italský konec a potřeboval bych redukci abych měl podle EU.Můžu tankovat místku.Kdysi tam stálo CNG 11.90 supr cena.Dnes 16.90 takže pohroma a z Ostravy se to už neoplatí.Pomozte kde jí sehnat.Děkuji
Tak tohle už mám za sebou, dělali mi to v Prostějově (www.fedorauto.cz) asi před 1,5 rokem. Trvalo to asi 90min a stálo okolo 1100,-Kč. V Praze za to chtěli tehdy asi 2500,-.
1,6 16V BiPower
Alda
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alda »

Zapoměl jsem dodat, že to není redukce, ale celá koncovka vyměněná na autě. Redukci jsem tehdy sháněl taky, ale cena byla tuším přes 7000,-.
1,6 16V BiPower
xital
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Koncovka CNG

Příspěvek od xital »

Aho dnes jsem byl předělat italskou koncovku na CNG.Dali mi evropskou za 1400 kč i s prací+natankováni do plna.Aby to mohli odzkoušet.Měli to hotové za necelou hodinu.Jsou velmi šikovní.Mrkni na http://www.fedorauto.cz je to v Prostějově :D

Přesunuto - Globusman
Zdravím všechny
Odpovědět

Zpět na „Multipla | Motor - ostatní“