Zdravím, mám problém, je to kravina, ale adí mi to neskutečně...
totiž na sedadle spolujezdce je zezadu vyháklé jedno z pér... Když si člověk sedne, není to ani poznat, všiml jsem si toho, když jsem si sedl dozadu, tak to péro napíná tu koženku, co tam je... Zkoušel jsem zatlačit a poslpu někam navlíknout ale bez uspěchu.
jde ta koženka z toho nějak sundat? Nebo jedině rozpárat a přišít?
Díky:-)
Vyskočilo péro v sedačce
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Vyskočilo péro v sedačce
Punto mk1 55S ( 1996 )
najeto 34 xxx km
najeto 34 xxx km
- Reklama
Re: Vyskočilo péro v sedačce
Nejjednodussi bude, kdyz tu sedacku vytahnes ven. Je to jen o povoleni ctyr imbusovych sroubu a mas to venku (nejsem si jist, zda mas taky imbusy u MK1, protoze MK2 mela imbus (myslim, ze 4), ale treba Tipo melo sestihranny sroub).koby píše:Zdravím, mám problém, je to kravina, ale adí mi to neskutečně...
totiž na sedadle spolujezdce je zezadu vyháklé jedno z pér... Když si člověk sedne, není to ani poznat, všiml jsem si toho, když jsem si sedl dozadu, tak to péro napíná tu koženku, co tam je... Zkoušel jsem zatlačit a poslpu někam navlíknout ale bez uspěchu.
jde ta koženka z toho nějak sundat? Nebo jedině rozpárat a přišít?
Díky:-)
Kdyz to mas venku jednoduse si s tim poradis. Vytazeni je otazka max peti minut
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
Tak snad kdyt ji vytahnes tak ji muzes v klidu celou rozdelat a dostat se k jadru pudla rozhodne lepe nez v kokpitu auta.koby píše:počkejte.. a tim že tu sedačku vyndám se na to místo dostanu? To je blbost ne....?
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW