zdarvím mám udělaný podsvícení pedálů a chtěl bych si ho napojit na stropní světlo aby se mi po otevření dveří rosvítili neony pod palubkou ale nechci rozebírat palubku poradíte
http://imb.lide.cz/big/4919E9C7CA5C0ACF ... g#46860204
stropní světlo , spínač ve dveřích
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: stropní světlo , spínač ve dveřích
Tak natáhni kabel od stropního světla a kostru už někde najdeš dole. Jenom protáhneš kabel stropnicí a pak sloupkem. Nebo hold najdi kábl v pojistkovce.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
+12V si přiveď na ty neony nastalo a kostru zapoj z dveřního vypínače z výstupu,tak je to jednoduché,proč natahovat kable z vrchního světla?vrabectu píše:zdarvím mám udělaný podsvícení pedálů a chtěl bych si ho napojit na stropní světlo aby se mi po otevření dveří rosvítili neony pod palubkou ale nechci rozebírat palubku poradíte
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s liborkem.Proč to tahat přes půl auta když ti stačí pár cmliborko píše:+12V si přiveď na ty neony nastalo a kostru zapoj z dveřního vypínače z výstupu,tak je to jednoduché,proč natahovat kable z vrchního světla?vrabectu píše:zdarvím mám udělaný podsvícení pedálů a chtěl bych si ho napojit na stropní světlo aby se mi po otevření dveří rosvítili neony pod palubkou ale nechci rozebírat palubku poradíte
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
tedko mám napájení vyvedený z atorádia protáhlí palubkou a napojený na neony spínač mám v popelníku stejně nekouřím ale chtěl bych ještě ty neony napojit tak aby to otevření nebo po odmknutí svítili současně se stroupním světlem, v pojistkoví skříni je stropní světlo napojený na stejnou pojistku jako rádio ale tam jde napětí furt tak se budu muset kouknout jakej je to kabel u stropního světla vysledovat kudy jde a pak to ještě napojím na neony
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Začátečník
kadial su natiahnute kable k stropnemu svetlu? v lavom A stlpiku?
su niekde na nete dostupne elektricke schemy pre Punto r.v. '96?
su niekde na nete dostupne elektricke schemy pre Punto r.v. '96?