1.6 s CNG problém s vstřiky
Moderátor: peta.smolik
1.6 s CNG problém s vstřiky
Zdravím všechny FIATaky, nedavno sem se stal majitelem fiat bravo 1.6 r.v. 99 s CNG. Je to dovoz z Italie. chvili trvalo nez se povedlo ho prihlasit. Ale ted mam problem se vstrikovanim. Mechanik rikal ze vstrik na valec 1 je KO tak seem ho nechal vymenit. ale zacal zlobit vstrik na 3 valec tak sem ho nechal vymenit ale ve chvili kdy smontoval auto dohromady tak mu diagnostika ukazala ze vstrik na valec 4 je chybny. Docela se mi to necchce libit protoze aby neco odeslo jen tak ze uplne jinou soucastku vymenim za nouvou to je na pytel. Jde mi hlavne o to ze to neni levna zalezitost. ten prvni vstrik koupil original u fiatu za 5,5k druhy sem koupil ja za 3,2 ale jestli bych mel menit dalsi tak je koupim asi v polsku za 2k . Nevite nekdo jestli je fakt mozne aby takhle ty vstriky ochazely? Nemuze to byt jina soucastka?
- Reklama
Da se cistit ultrazvukem.Je jen treba promerit jestli neni vadne vinuti(zmerit merakem)kdyby bylo vadne tak to nema cenu cistit samozrejme.Pokud mas zajem o postup tak koukni na mareaklub nebo kontaktuj tady nebo i tam kolegu z nickem GRAUN.
Jen mam takovy pocit ze jednotka si testuje prave toto vinuti a pokud ho vyhodnoti jako spatne tak hlasi tuto zavadu.Dost casto byva problem i v konektoru a je mozne ze kdyz mechanik menil jednu a hybal kabely tak se diky zaoxidovanym kontaktum rozpojila dalsi.Chce to kazdopadne promerit.Nezda se mi ze by odesly 3 tak brzo za sebou.
Jsem si myslel ze musis byt odtud odnekud neb tech plnicek neni moc po republice.Na CSAD v Havirove mate take jednu ne?
Jak velkou nadrz mas?A kolik to tak ujede na jedno naplneni?
Jen mam takovy pocit ze jednotka si testuje prave toto vinuti a pokud ho vyhodnoti jako spatne tak hlasi tuto zavadu.Dost casto byva problem i v konektoru a je mozne ze kdyz mechanik menil jednu a hybal kabely tak se diky zaoxidovanym kontaktum rozpojila dalsi.Chce to kazdopadne promerit.Nezda se mi ze by odesly 3 tak brzo za sebou.
Jsem si myslel ze musis byt odtud odnekud neb tech plnicek neni moc po republice.Na CSAD v Havirove mate take jednu ne?
Jak velkou nadrz mas?A kolik to tak ujede na jedno naplneni?
Radek
Diky moc toho cloveka zkusim kontaktovat. Jinak na CSAD jedna je ale nechcou mi dovolit tam plnit protoze maji maly tlak, a jsou radi ze to tak tak naplni autobusy. Ale podle vseho by snad do konce roku mela byt plnicka od gascontrolu nekde v prostredni suche. No mam v tom malem BRAVU 80 litrovou mrchu takze zabira cely kufr. ale vleze se tam jen 25 litru CNG a na to ujedu 250 km.