lambda sonda
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
lambda sonda
Zdravím Vás.Potřeboval bych radu ohledně lambda sondy, respektive kolik těchto sond je na puntu HGT.Mám jednu,ale dočetl jsem se někde, že by jich mělo byt víc. Je to nějak rozdělené podle roku výr.????????
- Reklama
lambda
zdarec, podle chytré elektronické knihy tam máme jen jednu lambdu
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
O to mi právě šlo.Někde jsem se dočetl o těch 3 lambdách vím aj kde by měly byt, ale pokud jsem to pochopil správně, tak by to měly mít jen motory s označením euro3.Já mám normální motor.Klasický svody a jeden kat a lambdu jen před katem, ale hledal jsem na netu na to punto nové katy a jeden měl díru na labdu ještě za katem a jeden kat tam tu díru neměl.Musím se mrknout, jestli tam nemám nějakou volnou svorkovnicu.Zjišťuji jestli prostě někdo předemnou neměnil kat a nevyhodil mě tu jednu lambdu.Protože to auto prostě nejede a diagnostika nic neukázala.Ještě sháním aretační přípravky na motor (zkontrolovat nastavení) ale tady je prostě nikdo nemá, nebo se k nim nemůžu dopátratPitak píše:ale je to myslim az ten model 2002,ale kdyz mrknes ze spodu na svody uvidis vedeni k 3 lambdam.Dva male katy mas na svodech + hlavni
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: