Ritmo
Moderátor: peta.smolik
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Sůůůůůůůůůůper...dnes to byl super den, nalakoval jsem konečně vrchní...samozřejmě bílou barvou podvozek a když jsem ujížděl do Berouna..tak jsem potkal Marcela kousek za Lípou...uuuuufffff tak odfukovalo jeho turbou když nás vezllllll...hůůůůčelo mě cestou do Berouna...no zážitek a čím mě vezl Fiat Coupe 20VT prostě zážitek....sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Lubka-to jakože můj syn byl tzv "totál" no prostě masakr......Marcel je prej ten největší řízek a Italofil...pardon...hmmm vlastně až po nás
jo a zejtra hodím ještě jeden bílej lak na svého bělouše a podvozek je nalakovánnnnnnn, ještě láknu motorovej prostor a budu strojit...opravdu kolem 15.6. tam půjde motor...
Lubka-to jakože můj syn byl tzv "totál" no prostě masakr......Marcel je prej ten největší řízek a Italofil...pardon...hmmm vlastně až po nás
jo a zejtra hodím ještě jeden bílej lak na svého bělouše a podvozek je nalakovánnnnnnn, ještě láknu motorovej prostor a budu strojit...opravdu kolem 15.6. tam půjde motor...
Naposledy upravil(a) Abarth dne 04 čer 2006, 11:13, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
spojka weber
Ahojte mam motor z Ritma 1.5B na bloku je cislo 138.2 a kedze predosli majitel prerazal cislo tak nemozem prist na to aky to je typ. Momentalne mi odisla spojka tam mozno budem mudrejsi ked zistim kolko ma zubov.
Nejake poznavacie znacky ci ide o 138 A B C mi neviete poradit ?
No a zhanam spojku 180 - 190 mm zuby zistim snad cez vykend a este zhanam Weber 34 DMTR alebo podobny difuzory aspon 24 mm tak ma tusim ta 34ka. Mam Weber 32 DMTR 20 a je dost maly na ten motor - pri malej vzdialenosti tazsej nohe sa cely karburator orosi - teplota o 5 -10 stupnov dole oproti prostrediu. Este viete mi povedat ake modely Ritma mali zvody 4-2-1 a aky priemer trubky. Mislim ze 138A 85 mala dvojite zvody ale priemer neviem (
Vdaka za kazdu radu.
Nejake poznavacie znacky ci ide o 138 A B C mi neviete poradit ?
No a zhanam spojku 180 - 190 mm zuby zistim snad cez vykend a este zhanam Weber 34 DMTR alebo podobny difuzory aspon 24 mm tak ma tusim ta 34ka. Mam Weber 32 DMTR 20 a je dost maly na ten motor - pri malej vzdialenosti tazsej nohe sa cely karburator orosi - teplota o 5 -10 stupnov dole oproti prostrediu. Este viete mi povedat ake modely Ritma mali zvody 4-2-1 a aky priemer trubky. Mislim ze 138A 85 mala dvojite zvody ale priemer neviem (
Vdaka za kazdu radu.