Odhlucnenie podvozku
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Odhlucnenie podvozku
Ahojte,
rad by som sa vas spytal ci ma niekto skusenost s odhlucnenim podvozku? Konkretne mi ide o znizenie hluku od odvalujucich sa pneumatik. Je celkom dobre zname, ze motor v Punte takmer nepocut (pokial nemate Green konusovy filter ), ale hluk od kolies najma na nekvalitnom asfalte je dost velky.
Preto som si objednal tlmiaci material Vibraflex 25 a chcem si odhlucnit podvozok. Ak to tu nahodou uz niekto robil, chcel by som sa spytat, kde ho lepil a ci to pomohlo.
Ja sa ho chystam nalepit na podbehy z vnutra, na blatniky z vnutra a dozadu pod zadne sedacky (mam 3dv Sporting). Co na to poviete, su to podla vas vhodne miesta? Diky
rad by som sa vas spytal ci ma niekto skusenost s odhlucnenim podvozku? Konkretne mi ide o znizenie hluku od odvalujucich sa pneumatik. Je celkom dobre zname, ze motor v Punte takmer nepocut (pokial nemate Green konusovy filter ), ale hluk od kolies najma na nekvalitnom asfalte je dost velky.
Preto som si objednal tlmiaci material Vibraflex 25 a chcem si odhlucnit podvozok. Ak to tu nahodou uz niekto robil, chcel by som sa spytat, kde ho lepil a ci to pomohlo.
Ja sa ho chystam nalepit na podbehy z vnutra, na blatniky z vnutra a dozadu pod zadne sedacky (mam 3dv Sporting). Co na to poviete, su to podla vas vhodne miesta? Diky
- Reklama
odhlučnění
můj názor je, že bys musel vylepit kompetně všechno( kufr, podlahu, hlavně dveře zevnitř,střechu) pokud ti vadí hučení pneumatik, tak asi co radí kluci, zkusit jiný typ. pokud jde o hluk od náprav, tak ten neodrušíš nikdy. pomůžou lepší tlumiče a pružiny, jestli existují lepší silenty, tak i ty. jenže to už není o 2000kč. viděl bych spíš velké plus zvenku nastříkat podlahu silnou vrstvou, nejakého toho "gumového" antikorozního nástřiku.
Fiat Freemont 2.0 125kw 4x4
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách
Fiat Marea weekend 1,6 16V 76kW
Fiat Punto II 1,8 16V Hgt, 96kW azurový démon, na ND
Fiat Tipo 1,7D dgt http://www.fiattipo.net už jen ve vzpomínkách