Na mém Puntu takto klepal poškozený řemen od alterátoru. Po výměně OK.Stanno píše:chlapi... neni to sice k teme, ale tu to je zive a mne na moj problem nikto nepise (
nieco mi klepe vpredu .. niekde od bloku motora.. je to akoby skakala salka na podsalke v pravidelnych intervaloch .. robi to na volnobehu.. ked napr. stojim na krizovatke..
ked vytlacim spojku, robi to to iste..
robi to studeny aj teply, niekedy to prestane.. potom zacne zas..
what kind of crazy?
please, dajte nejake typy..
inac vsetko ok .. spotreba do 6 litrov, olej standardne papa 0,4l/1000km
motor ide dobre, inac tichucko..taha dobra, nedymi..
Cinkavý zvuk z motoru
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Cinkavý zvuk z motoru
punto mk2a 1.2 16V SPORTING
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
fakt?? presne takto sa to prejavovalo?? ako si to viem skontrolovat? je to viditelne?? dik za typvasos píše:Na mém Puntu takto klepal poškozený řemen od alterátoru. Po výměně OK.Stanno píše:chlapi... neni to sice k teme, ale tu to je zive a mne na moj problem nikto nepise (
nieco mi klepe vpredu .. niekde od bloku motora.. je to akoby skakala salka na podsalke v pravidelnych intervaloch .. robi to na volnobehu.. ked napr. stojim na krizovatke..
what kind of crazy?
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
Byl to jiný zvuk, než když klepou ventily. Když jsem stál před autem, zvuk vycházel někde mezi motorem, alternátorem a kompresorem. Musíš sundat řemen a zkontrolovat stav drážek, já měl asi 3cm vyhoblované.Stanno píše:fakt?? presne takto sa to prejavovalo?? ako si to viem skontrolovat? je to viditelne?? dik za typvasos píše:Na mém Puntu takto klepal poškozený řemen od alterátoru. Po výměně OK.Stanno píše:chlapi... neni to sice k teme, ale tu to je zive a mne na moj problem nikto nepise (
what kind of crazy?
punto mk2a 1.2 16V SPORTING
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a ako dam dole remen? treba nieco povolit?vasos píše:
Byl to jiný zvuk, než když klepou ventily. Když jsem stál před autem, zvuk vycházel někde mezi motorem, alternátorem a kompresorem. Musíš sundat řemen a zkontrolovat stav drážek, já měl asi 3cm vyhoblované.
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tohle si už řešíš tady https://www.club-fiat.com//viewtopic.php?t=8160. Nepiš do tématu, který se nevztahuje k tvému problému (Vysoká spotřeba). Musel jsem to rozdělit a zde zamykám.
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín