ztrata vody v chladici
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ztrata vody v chladici
Dobry den,
ztraci se mi voda v chladici, jezdim kratsi trasy a tak asi za dva dny max.pul litru doplnuju. Olej vypada cisty, motor jede dobre. Vypada to, ze nemam zadny tlak z chladice, ani trubky od chladice nejsou tvrde. Voda z nikama nekape:( Mam deravy vyfuk a z neho kape voda( nekdy), ale kdyz jedu tak z nej nejde bily kour.
Dekuju za rady
ztraci se mi voda v chladici, jezdim kratsi trasy a tak asi za dva dny max.pul litru doplnuju. Olej vypada cisty, motor jede dobre. Vypada to, ze nemam zadny tlak z chladice, ani trubky od chladice nejsou tvrde. Voda z nikama nekape:( Mam deravy vyfuk a z neho kape voda( nekdy), ale kdyz jedu tak z nej nejde bily kour.
Dekuju za rady
- Reklama
joe-xonic píše:tesnenie pod hlavou???
no keby to bolo tesnenie tak bud ma sivy olej alebo biely dym ja som mal podobny problem a tiez som nikde nevidel zeby mi kapala voda. Tak som kupil taky roztok na benzinke ktory je do chladica ktory vyplna aj tie najmensie diery v hadiciach a vo vsetkom kade ide voda. Pojazdil som chvilu a vsetko bolo v poriadku
- Buchtič
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
popotuner: tak přípravek na utěsnění sem dal taky. na léta, když jezdíš na destilku, tak je to OK, ale ted jak sem dal fridex, už to zase žere vodu, takže už těsní fakt přijde vyměnit.
Fiat Punto 60 SX Cult, r.v. 1998, 5dv black -> Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 2008 5DV black
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
grande-punto.buchtic.net - https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=18787 - osobní
... nemas tam davat fridex ... to je do skodovek ...Buchtič píše:popotuner: tak přípravek na utěsnění sem dal taky. na léta, když jezdíš na destilku, tak je to OK, ale ted jak sem dal fridex, už to zase žere vodu, takže už těsní fakt přijde vyměnit.
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Ja mam to stastie ze v irsku nemrzne tak silno zeby som musel pouzivat nemrznuce zmesy to 3 dc a je to na vyplnenie malych dier v chladiacom systeme. Malo by sa to dat kupit i na slovensku i v cesku.onc píše:... nemas tam davat fridex ... to je do skodovek ...Buchtič píše:popotuner: tak přípravek na utěsnění sem dal taky. na léta, když jezdíš na destilku, tak je to OK, ale ted jak sem dal fridex, už to zase žere vodu, takže už těsní fakt přijde vyměnit.
Naposledy upravil(a) popotuner dne 14 říj 2008, 19:19, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mě když to teklo tak mi to teklo všude...koukni se pod kobeeček co je u topení a nebo ti teče vodní pumpa..to je taky možnýryba píše:To jsem kdesi cetla a pry to tece z prava..Ja ziju v UK tak me napadlo, jestli to tady neni naopak, protoze jinak by mi to teklo pod pedaly. Ale vypada to vsude suse:(Vasek176 píše:zkus zkontrolovat topení..to by ti mohlo téct
Re: ztrata vody v chladici
ked nachadzam mokru flak pod prendym naraznikom,predny naraznik je zateceny od tekutiny,.je problem v hadici ci chladici? ak mam neodvzdusneny system,moze to sposobit/d