Kliky na Fiat Bravo 1.4 12V
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci.Stalo se mi onehdá,že mi bohužel vykradli auto a poničili mi venkovní kliku u spolujezdce. Zámek naštěstí zůstal v pořádku.V servisu mi to jakž takž spravili,ale stejně se mi na klice objevují malé prasklinky.Chtěl bych si tu kliku vyměnit,protože jestli mi tam v zimě naprší a potom to zmrzne,tak je s tím ámen.A teď ta otázka.Chtěl bych se zeptat,jestli se dá koupit pouze čistě ten plastový díl kliky bez zámků a kolik to tak může stát.Nebo musím koupit kompletní kliku i s vnitřkem.Popřípadě,jestli se tam dají použít kliky z jiného modelu fiat.Připomínám jenom,že mám 3-dvéřový fiat bravo r.v. 99. Díky moc za pomoc a za odpovědi.Díky.....
- Reklama
Re: Kliky na Fiat Bravo 1.4 12V
Daj do www.pop-art.cz ---- MIO 80/399 a cenu uvidíšBanán007 píše:Ahoj kluci.Stalo se mi onehdá,že mi bohužel vykradli auto a poničili mi venkovní kliku u spolujezdce. Zámek naštěstí zůstal v pořádku.V servisu mi to jakž takž spravili,ale stejně se mi na klice objevují malé prasklinky.Chtěl bych si tu kliku vyměnit,protože jestli mi tam v zimě naprší a potom to zmrzne,tak je s tím ámen.A teď ta otázka.Chtěl bych se zeptat,jestli se dá koupit pouze čistě ten plastový díl kliky bez zámků a kolik to tak může stát.Nebo musím koupit kompletní kliku i s vnitřkem.Popřípadě,jestli se tam dají použít kliky z jiného modelu fiat.Připomínám jenom,že mám 3-dvéřový fiat bravo r.v. 99. Díky moc za pomoc a za odpovědi.Díky.....
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Matně si vzpomínám, že se dají použít kliky z Marey. Jen už nevím, jestli rovnou, nebo s nějakou úpravou. Každopádně se musí lakovat.Banán007 píše:jestli se tam dají použít kliky z jiného modelu fiat
Určitě se to nonstop řeší na FBK, pokud už to někdo nedal do FAQ.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Dá sa použiť len treba prehodiť to ovladacie tiahlo a vymeniť aj šoferovu nech to blbo navyzerá každá inákejml píše:Matně si vzpomínám, že se dají použít kliky z Marey. Jen už nevím, jestli rovnou, nebo s nějakou úpravou. Každopádně se musí lakovat.Banán007 píše:jestli se tam dají použít kliky z jiného modelu fiat
Určitě se to nonstop řeší na FBK, pokud už to někdo nedal do FAQ.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak díky všem kluci