Digitální hodiny
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Digitální hodiny
Zdravim diky tomuhle foru sem zjistil ze digitální hodiny na mem aute maji svitit pri roznutych svetlech. Tak sem se rozhodl ty hodinky rozkuchat a zjistil jsem ze tam mam spatnou zarovecku! Ale takovy typ zarovek vidim prvne!! A proto jsem se chtel zeptat jestli nekdo nevi co je to za typ zarovky a popripade kde se da zehnat diky za odpoved
- Reklama
- Dohy
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Digitální hodiny
nevim presny typ zarovky ale musim te opravit HODINY SVITI I bez svetel a to jen na zaply zapalovani ,ja jen abys vedelRePu píše:Zdravim diky tomuhle foru sem zjistil ze digitální hodiny na mem aute maji svitit pri roznutych svetlech. Tak sem se rozhodl ty hodinky rozkuchat a zjistil jsem ze tam mam spatnou zarovecku! Ale takovy typ zarovek vidim prvne!! A proto jsem se chtel zeptat jestli nekdo nevi co je to za typ zarovky a popripade kde se da zehnat diky za odpoved
Re: Digitální hodiny
Diky za upresneni ale jak rikam ja sem to jeste svitit nevidel tak sem to nevedelDohy píše: nevim presny typ zarovky ale musim te opravit HODINY SVITI I bez svetel a to jen na zaply zapalovani ,ja jen abys vedel
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
to je divne ze vam tam jdou ledky!! Ja sem ji tam daval a nic!! Zitra to musim promerit jestli to neni treba spalene nebo tak neco!! ale na prvni pohled sem nic zvlastniho nenaselVencapunto píše:Já tam mam taky JEDky.Jinak ta žárovka je trochu větší než je v přístrojovce,označení taky bohužel nevim
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Včera sme na tom s kamošem dělali a normálka tam ta ledka šla.Usadili jsme ji přímo jak byla ta původní žárovečka.Akorát me sere že to svítí bodově,nvím čím to nějak rozptílit aby tam nebyla taková výrazná tečka uprostřed . přemýšlel jsem nad tenko vrstvou z polystyrenu,uvidíme no nechce se mi to znova moc rozvdělávat Byly to docela nervy když me přestali jet hodiny.Naštěstí už je to ok.
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
Cau, no uplne nejjednodussi je navstivit GMko a koupit tuhle zarovicku:
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=510-026
je mensi nez origo, ale 100pro tam jde a sviti stejne. Resil jsem asi pred mesice a naprosto bez problemu.
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=510-026
je mensi nez origo, ale 100pro tam jde a sviti stejne. Resil jsem asi pred mesice a naprosto bez problemu.
nepomohlo by zbrousit povrch, aby se ty paprsky lamaly a nesly do "jednoho" bodu?Snowfox píše:Včera sme na tom s kamošem dělali a normálka tam ta ledka šla.Usadili jsme ji přímo jak byla ta původní žárovečka.Akorát me sere že to svítí bodově,nvím čím to nějak rozptílit aby tam nebyla taková výrazná tečka uprostřed . přemýšlel jsem nad tenko vrstvou z polystyrenu,uvidíme no nechce se mi to znova moc rozvdělávat Byly to docela nervy když me přestali jet hodiny.Naštěstí už je to ok.