HELP - dialkove/potkavaci svetla:poruchy,prepinani...
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak akurat teraz vecer, ked som prepinal zo stretavaciek na dialkove, tak mi najskor vsetky zhasli, asi na sekundu a potom sa zapli len dialkove.. po znovuprepnuti to iste... az na tretikrat to bolo ok...
Naposledy upravil(a) Arrow79 dne 25 srp 2007, 11:47, celkem upraveno 1 x.
Punto MK2 1.2 8V ELX
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
me se dneska stalo ze pri vyhozeni blinkru me zhasli potkavacky a dokud jsem je navypl a nezapl znova tak byli mrtvy...pak uz to bylo dobry...ale i tak pujde punto opet do servisu at s tim neco delaji.kolega s pandou tady psal neco podobnyho takze jsem zvedavej.-jemu pry menili nejaky dil Lucas...
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
PRESUNUTO:
MIKI-GT píše:Takže včera jsem zjistil že mi nesvítí světlo u řidiče, tlumený, vyměnil jsem žárovku ale jaksi to pořád nesvítí, vše funguje, jenom to tlumený jedno prostě nejde, ani když dám jinou žárovku tak nesvítí.. pojistka je blbost asi, tak nějaký nápad? elektrika není můj obor zrovna
no, me je to teda zahadou...Ok-9 píše:TO je dobry ja kdyz sem to auto koupil tak me taky prestalo svitit levy svetlo ale nejak sem to neresil pac sem kupoval jiny svetla takze bohuzel nevim v cem muze byt hacek ale asi mame auta dvojcata
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- MIKI-GT
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
...., jinak vše svítí, žárovkou to není, zkusím pojistku ale pochybuju když nesvítí jenom to tlumené na jedné straně. Díky za rady
-------------------------------------------------------------
Miky, pst , ja ti to sem uz vlozila, koukni o prispevek vejs
pa *katy*
-------------------------------------------------------------
Miky, pst , ja ti to sem uz vlozila, koukni o prispevek vejs
pa *katy*
Alfa Romeo 166 2,4 JTD, luxury lowrider
Punto GT - prodáno
Punto GT - prodáno
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze ja som problem s prepinanim dialkovych a stretavaciek pravdepodobne vyriesil. Dnes som rozobral packy, vycistil, prestriekal Kontoxom a pri skuske sa prepinali vzdy dobre (skuska cca 20 pokusov prepnutia). Inak, packy som zlozil naporiadok az na treti pokus, vkuse mi tam nieco inak vybehlo ako malo, je to take debilne lego
Btw, maly poznatok, packy na MK2 a MK2b su ine!! Maju ine konektory, inak je robeny kruzok pre airbag (v MK2 je kruzok prisroubovany na packy a v MK2b je to cele v kope).
Tak budem skusat dalej, uvidime ci sa porucha uplne odstranila
Btw, maly poznatok, packy na MK2 a MK2b su ine!! Maju ine konektory, inak je robeny kruzok pre airbag (v MK2 je kruzok prisroubovany na packy a v MK2b je to cele v kope).
Tak budem skusat dalej, uvidime ci sa porucha uplne odstranila
Punto MK2 1.2 8V ELX
Tak co chlapi, jak Vám fungují opravené přepínače po roce ?
Jakým způsobem jste to rozebrali/složili ? Potřebuji se na to psychicky a materiálově připravit - už mne to taky nějaký rok zlobí, ale pořád opravu odkládám, poněvadž jsem přišel na to, že při dnešní hustotě provozu ty dálkové vlastně ani nepotřebuju ... ale třeba kdybych se chtěl vydat do nějaké pustiny, tak by se to hodilo
Takže máte-li nějaké užitečné komentáře, podělte se.
Jakým způsobem jste to rozebrali/složili ? Potřebuji se na to psychicky a materiálově připravit - už mne to taky nějaký rok zlobí, ale pořád opravu odkládám, poněvadž jsem přišel na to, že při dnešní hustotě provozu ty dálkové vlastně ani nepotřebuju ... ale třeba kdybych se chtěl vydat do nějaké pustiny, tak by se to hodilo
Takže máte-li nějaké užitečné komentáře, podělte se.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2