riadenie
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
riadenie
zdravim,
po oprave riadenia mi to najprv islo tuhsie a teraz mi to zasa nejak lieta..je to velmi citlive a akoby "nestabilne". Preco?
Nejaky napad? Mam pocit, ze to je skor horsie teraz
po oprave riadenia mi to najprv islo tuhsie a teraz mi to zasa nejak lieta..je to velmi citlive a akoby "nestabilne". Preco?
Nejaky napad? Mam pocit, ze to je skor horsie teraz
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ano ano .. geometria je robena a netaha mi to nikde.. iba je to take citlive a nejake volne... mam pocit ako na svojej starej rozbitej skodovke.. mam pocit, akoby to chcelo ulitnut niekam .. je to moc moc citlive.. ja neviem ako to popisat.. predtym to bolo lepsie..Vencapunto píše:Máš nastavenou dobře geometrii?
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
co konkretne a kde mam skontrolovat..... ale keby bolo daco uvolnene asi sa to prejavi razantnejsie..neviem..uz som presiel na tom 1500kmjani píše:skontroluj riadenie ci sa neuvolnilo daco istota je istota,pomykaj s tym riadne,a kolesa su dufam dobre zatiahnute ....
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi je to zvednout a podivat se na to. Kdyz zapacis mezi tyc/kloub a napravu nejakou delsi tycku a zacnes to pacit uvidis, zda tam neni vule.Stanno píše:da sa to tak, ze vytocim volant naplno a dostanem sa k tomu?Vencapunto píše:Kokni na tyčky a čepy řízení jestli nemaj vůli
Anebo zajed na STK a nech si to za stovku zkontrolovat. Tam uvidis krasne, zda mas vuli nebo ne
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
jj presne to som myslel a komplet kazdu matku prekontrolovat ci je dobre dotiahnuta ....najlepsie nad montaznou jamou to sprevadzat ....Graun píše:Nejlepsi je to zvednout a podivat se na to. Kdyz zapacis mezi tyc/kloub a napravu nejakou delsi tycku a zacnes to pacit uvidis, zda tam neni vule.Stanno píše:da sa to tak, ze vytocim volant naplno a dostanem sa k tomu?Vencapunto píše:Kokni na tyčky a čepy řízení jestli nemaj vůli
Anebo zajed na STK a nech si to za stovku zkontrolovat. Tam uvidis krasne, zda mas vuli nebo ne