Po dlouhé době jesem mulťu zas umyl a vyluxoval...
A našel jsem něco jako skrytý čudl.Na pozici řidiče tam kde má řidič levou nohu pod odkládacím poltíkem je na hraně karoserie plastový kryt.Když jsem za něj sáhl nahmatal jsem zezhora něco jako spínač krytý gumou.
Neví někdo co to může být?
Možná je to nějaká blbost,bohužel jsem neměl u sebe zrcátko.....
Skrytý čudl?
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skrytý čudl?
Někde tam by měl spínač na obnovení dodávky benzínu po havárii, dle návodu. Bohužel nejsem doma (kde mám návod) a tak to nemohu ověřit.Rufu píše:Po dlouhé době jesem mulťu zas umyl a vyluxoval...
A našel jsem něco jako skrytý čudl.Na pozici řidiče tam kde má řidič levou nohu pod odkládacím poltíkem je na hraně karoserie plastový kryt.Když jsem za něj sáhl nahmatal jsem zezhora něco jako spínač krytý gumou.
Neví někdo co to může být?
Možná je to nějaká blbost,bohužel jsem neměl u sebe zrcátko.....
1,6 16V BiPower
-
- Znalec
Jestli je to co myslím ( vlevo pod přístrojovou deskou ) tak to je skutečně bezpečnostní spínač. V případě nárazu znepojízdní vůz a zabrání jeho dalšímu nastartování. Pozor!!! Může se stát, že i při najetí na třeba velkou díru, obrubník apod. se vypne. Takže pokud se ti stane, že auto ti nepojede je nejlepší nejdříve zkontrolovat jestli se spínač náhodou nevypnul než začneš podnikat jiné věci.
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: