Punto nestartuje
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- Plecháč Tony
- Zkušenej Fiaťák
No, nevim přesně, jestli to čidlo, který spíná ventilátor informuje i řídící jednotku, ale u fábie, když mi v zimě z ničeho nic odešlo teplotní čidlo, tak jsem neměl šanci nastartovat. Venku bylo -5°C, já přišel ráno k autu, otočil klíčkem a začalo na mě řvát, že vaří Když se mi to povedlo nakopnout, tak to jelo, lae jakmile to řvalo že vařim, musel jsem to držet pod plynem, jinak na volnoběh to chcípalo... Z toho usuzuju, že tím čidlem to určitě být může...
Teplotné čidlá na Punte 1.1 55s sú celkom 3ks čidlo na budík/kontrolka prehriatia/ čidlo pre diagnostiku motora /v sacom potrubí/ a tretie v chladiči /termospínač/ktoré spína ventilátor ! pre chod motora je podstatné hlavne to v sacom potrubí ! ak je vadné tak svieti kontrolka vstreku /niekady nesvieti /Drobec píše:Este taka mala otazka.Nemoze mi to vsetko sposobovat teplotne cidlo motora??? sa mi zda ze mi neako casto zapina ventilator,ani nemusim dlho ist a uz sa zapne.a nie je zavdusnene.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
v podstate svieti pri každom probleme pri vstrekovaní. A moje punto pozná aj ked ho šoferuje moja žena vždy pri rozbiehaní blikne kontrolka vstrekuDrobec píše:Ta kontrolka svieti len pri pokazenom cidle v sacom potrubi???pri inych nie?
tá kontrolka pri jazdení nesmie svietiť
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To viem ze nesmie svietit.ved ona ani nesvieti.je to tak ze asi s 5 pockakovani sa 1x zasvieti.A to fakt rozpozna tvoje auticko az tak dobre,ze kto sedi za volantom?to je pekne.este ho treba naucit aby zlodejovi nenastartovalo a je to parada To moje sa zatial naucilo len klaknut a kaslat na mna este ze ho mam tak rad
tak tak je to srdcovkaDrobec píše:To viem ze nesmie svietit.ved ona ani nesvieti.je to tak ze asi s 5 pockakovani sa 1x zasvieti.A to fakt rozpozna tvoje auticko az tak dobre,ze kto sedi za volantom?to je pekne.este ho treba naucit aby zlodejovi nenastartovalo a je to parada To moje sa zatial naucilo len klaknut a kaslat na mna este ze ho mam tak rad
tiež ked som kúpil Punto tak som mu kúpil Bosch sviečky štvorkontakty nech sa auto má dobre a ono sa mi na ne vyprdlo tak som mu kúpil Valeo 1/2roka ok a potom nešlo ani naštartovať skoro ma piclo potom si hovorím čo tam bolo od výroby ? Ngk tak nech nežeriem kúpil som ich a čo sa stalo ---sú tam do dnes
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vyzera ze som prisiel uz na chybu.Robilo to nasavanie.v tom plaste nasavania je spruzina ktora otvara klapku ked treba viac vzduchu a neako uz sla ztuha.neotvarala a nedava mu vzduch.dal som to do poriadku a teraz bezi ako hodinky.takze sviecky nechavam este 4 bodaky.pracuju vyborne tak ich nemam preco menit.
je to len klapka ktorá prepína teplý a studený vzduch pomocou termostatu/tá pružina / ale ked ti to pomohlo to je hlavnéDrobec píše:Tak to vyzera ze som prisiel uz na chybu.Robilo to nasavanie.v tom plaste nasavania je spruzina ktora otvara klapku ked treba viac vzduchu a neako uz sla ztuha.neotvarala a nedava mu vzduch.dal som to do poriadku a teraz bezi ako hodinky.takze sviecky nechavam este 4 bodaky.pracuju vyborne tak ich nemam preco menit.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996