Ahoj,chtěl jsem se zeptat ohledně věci tuningu gtčka.Čím začít,kde najít díly a na co si dát bacha.
Chtěl bych začít generálkou motoru,punto má nalítáno 128tis.Má zničenou spojku,kterou bych chtěl taky nahradit nějak kloudně.Má to chip a nejakej boost controler manuální a komplet udělanej vejfuk,dohromady asi 160koní.
nastartovat se to dá akorád se s tim musí ject pomalu,protože rachtá v převodovce,tak nevim,jestli spojka nebo celá převodovka.Taky jsem to prubnul vytočit a tlak turba neukazuje do 7tis. nic pak prudce vylítne.
Někde jsem čet,že bejvaj vačky na šrot,tak čim to nahradit?
Po generálce mám v plánu větší cooler vzduchu a oleje a silikonové potrubí+kit sání od greena.
Tuning punto gt
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Tuning punto gt
punto 1.2 60ps cabrio, postert tuning 195/50 R15, snížení -40
- Reklama
Re: Tuning punto gt
sis poridil misto cabria GT jo??Jan Ř. píše:Ahoj,chtěl jsem se zeptat ohledně věci tuningu gtčka.Čím začít,kde najít díly a na co si dát bacha.
Chtěl bych začít generálkou motoru,punto má nalítáno 128tis.Má zničenou spojku,kterou bych chtěl taky nahradit nějak kloudně.Má to chip a nejakej boost controler manuální a komplet udělanej vejfuk,dohromady asi 160koní.
nastartovat se to dá akorád se s tim musí ject pomalu,protože rachtá v převodovce,tak nevim,jestli spojka nebo celá převodovka.Taky jsem to prubnul vytočit a tlak turba neukazuje do 7tis. nic pak prudce vylítne.
Někde jsem čet,že bejvaj vačky na šrot,tak čim to nahradit?
Po generálce mám v plánu větší cooler vzduchu a oleje a silikonové potrubí+kit sání od greena.
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No chtěl bych se na ten motor podivat, páč se mi to nějak nezdá,mám sice komplet servisku s každou zapsanou prkotinou,ale chci si to auto udělat pro sebe a tak chci mít 100% jistotu,že se mi to nepodělá hned po ujetí pár kiláků.Apex jsem sehnal náhodou od jednoho týpka na německejch stránkách a už je mám doma a je to luxus.Na druhym puntě mám AP tuning takový modrý německý pružiny a je to docela síla,prostě to neurveš.
punto 1.2 60ps cabrio, postert tuning 195/50 R15, snížení -40
- Hanz GT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mně šlo spíš o to abych zjistil o kolik to mám snížený, protože Apex pružiny mám na odchodu, takže potřebuju zjistit o kolik to mám snížený nebo sehnat stejný, s Apexem v čechách to je zřejmě těžký... Ty to máš teď na seriovým podvozku? Nebo nevíte někdo seriovou světlou výšku gtéčka? Nebo jak zjistit o kolik je to auto snížený? A jinak gtéčka jsou jen mk1, ale je to rozlišený gt1,gt2 a gt3 aspoň myslím, liší se to motorem, do r. 96 byl výkon 98 kw, od +- poloviny r. 96 byl 96 kw a jsou tam trochu jinak řešený některý věci na tom motoru. Jinak moc velkej odborník nejsem.
133 HP v MK1