Zdravím,
jsem čerstvým majitelem ojeté Multi (1,6 16V, 1999, 142000km) a mám problém. Startovat musím nadvakrát nebo natřikrát, potom teprve naskočí. To ale udělá jen při prvním startování a potom je chod motoru hodně nepravidelný - musím sešlápnout plyn. Další starty už jsou bez problému, i když auto třeba tři hodiny stojí (i volnoběh je už normální).
Co by to mohlo být? Díky.
Startuje natřikrát
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
Re: Startuje natřikrát
.... delalo mi neco podobnyho punto a bylo spatny palivovy cerpadlokubiii píše:Zdravím,
jsem čerstvým majitelem ojeté Multi (1,6 16V, 1999, 142000km) a mám problém. Startovat musím nadvakrát nebo natřikrát, potom teprve naskočí. To ale udělá jen při prvním startování a potom je chod motoru hodně nepravidelný - musím sešlápnout plyn. Další starty už jsou bez problému, i když auto třeba tři hodiny stojí (i volnoběh je už normální).
Co by to mohlo být? Díky.
respektive jen jedno tesneni a netlakovalo tak jak melo ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Díky za postřehy, je fakt, že někdy se při zapnutém motoru ozývá takové hučenosvištění (je to blbej výraz, ale zní to, jako když startuje letadlo), napřed jsem myslel, že je díra ve výfuku nebo je hin těsnění za svodama, ale pak mi někdo řekl, že to může být palivový čerpadlo, tak možná bych se měl podívat tímto směrem, což?