Motor nepravidelný chod, lepší se ve vyšších otáčkách.

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
RunNer11
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Motor nepravidelný chod, lepší se ve vyšších otáčkách.

Příspěvek od RunNer11 »

Čaute všichni. (Punto 55 1999)
Dočetl jsem skoro všechno ale řekl bych, že konkrétně můj problém tady ještě nezazněl. Stalo se to znenadání. Dneska při dojezdu dom jsem musel ztlumit rádio, prtž se mě něco nezdálo a opravdu ... motor měl jiný zvuk a netáhl.
Když jsem zastavil bylo to jako by to jelo jen na tři válce. Když ale tomu dám tak se to umí aj rozjet jako dříve ale za chvilku to zase začne. Rozjedzdy jsou uklepaný jak... prostě jak s tříválcem místo čtyř. Ty čtyři válce jsou domněnka ale vzhledem k tomu, že než jsem to protočil, že první nebyl skoro zahřátej...

První do čeho jsem šel tak jsem koupil nové svíčky, které to už potřebovali.... - problém trvá
Trošku jsem prohandloval kabely a těmi to taky nebylo...
Zeptám.. se... ty zapalovací cívky... když by byla špatná... stály by dva válce nebo může jeden jet a druhý stát?... to by totiž byla moje asi poslední útěcha:)

kdyby vás něco napadlo tak pište!!!
martin (runner)
Reklama

onc
Znalec

Příspěvek od onc »

... kup novy kable ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
J.kiwi
Fiaťák

Příspěvek od J.kiwi »

na Puntu I jsem to taky zažil - zkontroluj cívky (skus si někde jednu pučit a popřehazovat je) - dělalo mi to ze začátku taky a pak ta cívka odešla úplně.
Fiat Punto 5d 02, 1.2 8v, AC,ABS, 6airbag,
RunNer11
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kabely

Příspěvek od RunNer11 »

Vzal jsem kabel z brava a vyzkousel jsem to s nim a bylo to stejne... teda relevance toho ze to s tim kabelem delalo taky si myslim nedokazuje ze to tim nemohl byt prtz byl taky v hroznym stavu ale zkousel jsem ho a jiskru hazel. takze nejak taknejak se domnivam ze to tim nebude... kazdopadne jsem ochotnej ivestovat do kabelu to neni problem... ta civka si myslim ze by mohla byt spis ale jeste nevim kde si ju pucit... napad jeste nekoho nejake dalsi reseni jak vyzkouset civku bez civky:D
RunNer11
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Para z vyfuku...

Příspěvek od RunNer11 »

Dneska rano jsem to nastartoval a masakr... para z vyfuku...
Premyslim ze to mohlo byt tesneni ... doufam ze jsem to neuvearil...
Musim to odtahnout ke znamemu,,,
Myslite ze ten vynechavajici valec mohlo byt i to tesneni pod hlavou?
Drobec
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobec »

ahoj.tak toto robile aj mne na 55S.skusal som sviecky,kable ale ziadna vyhra.nakoniec bola zla jedna cievka.poprehadzoval som kable a ked som zistil ze ten valec co vynechava na druhu cievku siel tak som uz vedel kde je problem.po vimene to uz slo ako hodinky.
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“