tiez si myslim, ze treba vybrat nieco ine.
a povedat, ze hlasovanie hovori za vsetko, pri takom malom pocte hlasujucich je trochu odvazne (ak bybolo hlasujucich 50, bolo by to samozrejme ine )
Tak pridávam sa Barum som kúpil ako total zlé to nie je ale hučia a zbierajú kamienky ktoré pekne piesujú karoseriu!
osobne by som riešil už niečo iné a hlavne iný vzor .
ja mam michelin cisto new piskali jasne kym sa nezadreli ale teraz sedi auto ako prilepene nehucia som s nimi spokojny........barum som na skodovke 105ke mal
Já mám Dunlop SP 10A - maximální spokojenost.
Matador (MP 15 Stella sjeto po 13 tis na služební fabii) ani barum (otec je z mondea sundal jek hučely a klouzaly) bych nebral, trochu peněz přidej projdi net a koupíš kvalitnější gumy.
Dobrá guma je základ.
pokud nemate v okoli bydliště levný shop s pneu tak doporučuju www.nejlevnejsipneu.cz -velky vyběr za nejnižší ceny a doma je máte na druhý den,levnější shop jsem nenašel a to jsem stravil hledáním na netu snad půl dne
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
2x jsem kupoval zde: http://www.aba-pneu.cz/
Bez problémů, ceny OK, navíc neúčtují dopravné. Nekupuju už asi 5 let nic jiného než Hankook - nejlepší poměr cena/výkon. Od loňska jsou navíc levnější, protože Korejci otevřeli fabriku v Maďarsku . Letní jsem měl K701, teď mám K715.
Koho to zajímá, může si najít jejich umístění např. v německých testech ADAC.