MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;) - James
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;) - James
Tak....už je před Domem , proběhla anabáze po uřádech a zítra jdu pro čisla...
Punto Sporting první registrace 12.09.2000
Dovoz ITALE ,po první majiteli , na kontě poctivých 133 tkm ,auto prakticky bez škrábance , akorat mě trošku mrzí to čerpadlo , ale co už
Teda abych se přiznal....je to spíš takovy auto na běžný ježdění.... na parádu mam trošku něco jinýho...ale Punto sporting mě připadalo jako dobrá volba ..je to tak trošku výstřední auto , málo žere a solidně jede
Jinak doma máme ještě punto EL r.v 2000 , ale jelikož Sporting je sporting... tak brzy pujde do světa..
a málem bych zapoměl na Punto '98 nevím jestli se to dá všechno ujezdit...ale
Punto Sporting první registrace 12.09.2000
Dovoz ITALE ,po první majiteli , na kontě poctivých 133 tkm ,auto prakticky bez škrábance , akorat mě trošku mrzí to čerpadlo , ale co už
Teda abych se přiznal....je to spíš takovy auto na běžný ježdění.... na parádu mam trošku něco jinýho...ale Punto sporting mě připadalo jako dobrá volba ..je to tak trošku výstřední auto , málo žere a solidně jede
Jinak doma máme ještě punto EL r.v 2000 , ale jelikož Sporting je sporting... tak brzy pujde do světa..
a málem bych zapoměl na Punto '98 nevím jestli se to dá všechno ujezdit...ale
Naposledy upravil(a) James dne 05 srp 2008, 22:12, celkem upraveno 1 x.
Punto Sporting , VW Brouk .....sednout do něčeho jinýho... radši pěšky
- Reklama
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
peknucky je ja mam take iste sedacky. aj sa mi v nich lepsie sedi.. no sporting je sporting
http://teoho.rajce.idnes.cz/2.august_20 ... _Sporting/
mk2 1,9 JTD Sporting
jj Kola jsou 14" , Sedačky mají pěkny boční vedení..zrcátka dám do barvy asi dodatečně ,protože potřebuju domíchat barvu na zapraveni jednoho škrábance..
BTW : už jezdím ,čerpadlo to nebylo , zastávkoval imobilizér , kterej čerpadlo odpojoval.
BTW : už jezdím ,čerpadlo to nebylo , zastávkoval imobilizér , kterej čerpadlo odpojoval.
Punto Sporting , VW Brouk .....sednout do něčeho jinýho... radši pěšky