Pomoc: Sviti kontrolka vstrikovani na Puntu 1,6

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
PavelM
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomoc: Sviti kontrolka vstrikovani na Puntu 1,6

Příspěvek od PavelM »

Poradte mi prosim, sem tam se mi rozsviti kontrolka vstrikovani. Auto jede furt stejne, ale znervoznuje me to. :cry: Nevite cim by to mohlo byt? Pripadne jak udelat diagnostiku. Dik
Reklama

xboy11
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xboy11 »

ji ignoruj,pokud ti to z autem nic nedela,tak to neres,me sviti skoro porad :lol:
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Obrázek
FetesBrod
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FetesBrod »

Je to stejná kontrolka jako na MKII?
MK2 1.2
Obrázek
PavelM
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelM »

xboy11 píše:ji ignoruj,pokud ti to z autem nic nedela,tak to neres,me sviti skoro porad :lol:
To se lehko rekne, me je to fuk, ale s autem jezdi mlada a kdo ma poslouchat, ze je tam neco rozbytyho, kdyz to furt sviti.. Asi ji vyndam žárovku :lol:

Ne, co by to mohlo delat?
Requiem
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Requiem »

Na mém Puntu MkI mě jednou do roka začala také svítit kontrolka vstřikování... Teď jde o to, jestli pociťuješ slabý výkon motoru při tom zasvícení? U mě to byl problém zaneseného čerpadla paliva... Nutno vymotovat pod zadnímy sedačkami a vyčistit!!! A nedávno mi i po vyčištění čerpadla svítila občas na volnoběh a při nižších otáčkách (cca do 2500ot.)... Ale to mi výkon neubíralo, tak jsem kouknul do motoru a zjistil jsem že byla děravá hadička od váhy vzduchu (jde od zadní části motoru až pod takový plast.kryt kde je čidlo a nějaké pojistky, zhruba v místech pravého ostřikovače na kapotě)! Uříznul jsem jí (děravou část) )a nasadil znovu! A problém byl vyřešen! Zkus se na to podívat...víc ti neporadím! :wink: čau
Punto mk.I 1,2 SX 60hp, a čekám na Bravo mk.II 1,4 16V 90hp + sport packet, barva Maranello :-)
Obrázek
PavelM
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelM »

Vykon to neubira, ani nekolisaj otacky. Proste se nic nedeje, ale kontrolka sviti pri kazde jizde. :( Existuje nejaka diagnostika (vyblikani chyboveho kodu)?

Dik za radu, na tu hadicku kouknu. :wink:
Requiem
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Requiem »

Tak se ještě koukni na tu hadičku... Tady je foto! Ale jen z 1.2ky - nevím jak u 1.6ky http://img4.net/files/view/239/Fiat_Punto_hadicka.jpg
EDIT: tu diagnostiku ti udělají ve FIATĚ...ale asi za slušný obnos :( (někde jsem se dočetl že od 300kč-1200kč!!!) s domácí diag. nemám zkušenosti... Snad ti to pomůže! čau
Punto mk.I 1,2 SX 60hp, a čekám na Bravo mk.II 1,4 16V 90hp + sport packet, barva Maranello :-)
Obrázek
Requiem
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Requiem »

Tak jak si pochodil? Pomohlo to? :?: Req
Obrázek
PavelM
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelM »

Jo malem bych zapomel.. Delala to vaha vzduchu. Vycistil jsem ji a je to OK. Rozsviti se jen pri startu. 8)
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“