A JTD uz se taky nedela, MultiJet neni to same.
Moderátor: peta.smolik
Ale všimol si si, že GP na videu je červenej farby a keď dali záber na motor 1,8, tak tam bola priečka modrej farby. A tie písmená 1,8 HLX na zadných dverách sú dolepované, takže to bude nejaký podfuk1nekros1 píše:to punto emotion co tu pisete tak to neni ani full vybava ani zdaleka pretoze mne jedno parkuje v garazi a okrem navigacie, sklennej strechy a koze mam vsetko.
1 - nema to 17stky kola.
2 - nema to navigaicu
3 - nema to ziadny sport paket
4 - nema to sklenenu strechu
5 - radio tam je dorabane pretoze vsetky punta co maju aspon pripravu na radio maju antenu vzadu. takze to tam je dorabane.
6 - nema to ani BLU & ME
7 - nema to okenne ani kolenne airbagy
8 - motor tam je naozaj aspon podla toho dekla co tam je na vrchu 1,8.
ale zas ma to aj svoje cuda napr to ze tie zadne sedacky sa na vsetkych puntach odklapaju inak a neni v nich opierka. kufor sa tu otvara pomocou packy natoz v ostatnych elektricky. vycko nadrze tiez packou.
ten nechutny vyrez na airbag pred spolujazdcom je dost divoky.
ked ste zvedavy odkial to je tak od http://www.youtube.com/watch?v=nvX5x0ub ... re=related
ale je to zvlastne grande take ako keby beta verzie
ked som nieco vynechal sorry alebo ked som nieco zle napisal
Toto sa vyrabat nikdy nebude,,,,Aj ked pekne to jerogi píše:na nete som našiel Fiat Bravo crossover, neviem či to je len štúdia alebo že by to začali aj vyrábať?
Maciak87 píše:Toto sa vyrabat nikdy nebude,,,,Aj ked pekne to jerogi píše:na nete som našiel Fiat Bravo crossover, neviem či to je len štúdia alebo že by to začali aj vyrábať?
Tak,,tak,,,svata pravda http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/67 ... crossover/" onclick="window.open(this.href);return false;dusan10 píše:Maciak87 píše:Toto sa vyrabat nikdy nebude,,,,Aj ked pekne to jerogi píše:na nete som našiel Fiat Bravo crossover, neviem či to je len štúdia alebo že by to začali aj vyrábať?Buhužial ale bravo ako také asi končí
![]()
!!!Skúsia že crossover. S.koda
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |