No abych pravdu řekl, tak jsem to Bravo s 17" koly i v 90 koňové verzi projížděl při zkušební jízdě kde se dalo (cca 1,5 hodiny - jak město, tak mimo město po "našich šílených silnicích") a žádný negativní pocit jsem z jízdy neměl!

Sice je pravda, že to nemám jak porovnat snad jen z otcovým Meganem! A bylo mi příjemnější jet v Bravu...! Koleje ani spomalovače neodzkoušeny! S tím přejmenováním "sport" packetu na Fashion packet souhlasím

ale tak jednou tomu dali tenhle název a my s tím nic neuděláme no... No a litinové kola pro mě právě jsou jasná volba! Máme garáž, jsme na vesnici a když už by šlo do tuhého tak si přikoupím pojistné matice proti krádeži (je mi jasný, že to jde taky obejít - ale alespoň se u toho dotyčný pěkně zapotí

)! Tvůj postoj už chápu, teď mám na mysli "lepší bez puklic, než na cihlách"

, s tvým povoláním nemáš na výběr!!! Já ale ano...proto "sport" packet... No nic, až ho budu mít, tak udělám foto a uvidíš že to "úchylné" není

Každopádně jsem rád za každou radu! Ale pochop mě, že přesedlat z Punta mkI na nové Bravo je pro mě dost silný zážitek

tak mi ho nepokaž

PS: už se nám naše komunita začíná pěkně rozrůstat a to je jedině dobře!

a díky za odkaz na tu navigaci...