TYP - Bílé blikače (přední i boční) Mk1
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
TYP - Bílé blikače (přední i boční) Mk1
cus
hele nevite nekdo kde se daj koupit bile predni blinkry na punto 93-99, nasel sem asi 3 shopy ale vsechny sou v okoli brna...jo a jeden u dvora kralove:D...docela mi prijde ze je to nedostatkovy zbozi..no kazdopadne se mi hodi jakakoli informace kde se to da koupit... pristi tejden budu v okoli krnova...do brna asi 150km ale prece jen by se mi hodilo neco treba na ceste do prahy....a kdyby nic tak kdekoli v okruhu 150km od krnova.
zatim sem nasel:
dlauto.cz-brno/nefungujou pred 29.2. - takze nic
tuning-in.cz / nevim jestli to maj skladem
autodoplnky.cz / nevim jestli to maj skladem
pokud nekdo vite jeste o necem tak prosim napiste:)
dik
hele nevite nekdo kde se daj koupit bile predni blinkry na punto 93-99, nasel sem asi 3 shopy ale vsechny sou v okoli brna...jo a jeden u dvora kralove:D...docela mi prijde ze je to nedostatkovy zbozi..no kazdopadne se mi hodi jakakoli informace kde se to da koupit... pristi tejden budu v okoli krnova...do brna asi 150km ale prece jen by se mi hodilo neco treba na ceste do prahy....a kdyby nic tak kdekoli v okruhu 150km od krnova.
zatim sem nasel:
dik
- Reklama
ja jsem je kupoval na www.autodoplnky.cz kouřové od Autostyle a za dobre prachy, jinak v Šumperku je www.autoklucka.cz a má je taky v nabídce
diiiiiiiiiiiiik:))) tak i dokonce v praze...hele dik mocVasek176 píše:http://e-shop.autokrasny.cz/znacka/1609 ... ukt-29527/
dik kamo,ale sumperk je prece jen tak trochu z ruky:))..stejne dikliborko píše:ja jsem je kupoval na www.autodoplnky.cz kouřové od Autostyle a za dobre prachy, jinak v Šumperku je www.autoklucka.cz a má je taky v nabídce
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a mají i levné díly na fiatkyn8w píše:diiiiiiiiiiiiik:))) tak i dokonce v praze...hele dik mocVasek176 píše:http://e-shop.autokrasny.cz/znacka/1609 ... ukt-29527/
Re: punto 93-99 bile predni blinkry-kde koupit???
nebo zde http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... strid=1157n8w píše:cus
zatim sem nasel:
dik
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Boční blinkery
Mám takový dotaz,nevím jestli to tu někde je.Jak sou boční blinkry nad kolama,takovy ty malý ovály...vytahují se vycvaknutím nebo se musí sundat podběhy?Došli mě konečně ty bílý,tak jen abych věděl...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄