aku spojku do chipnutej multiply
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
aku spojku do chipnutej multiply
po nachipovani mi zacala smykat spojka, aka by bola najlepsia nahrada ? /multijet 1,9 88kw/
- Reklama
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
chip spojka
ano spojka, povodna ma 20 000 km ale nestiha
multipla jtd 1.9 99 /130 ps/
+ multipla multijet 1.9 2008 /120 ps/
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
chip
nepochopili sme sa , spojka bola v pohode, kym som nezvisil vykon, hned po nachipovani spojka zacala presmykovat, preto hladam nahradu, ktora ten narast krutiaceho momentu zvladne.
multipla jtd 1.9 99 /130 ps/
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Kto nezazil, neuveri. Seriova spojka neunesie ani 30 Nm navyse. Uz sme to tu riesili. Pohladam a napisem sem linku na inu lamelu. Ja zatial jazdim s povodnou spojkou, ale uz sa chystam na vymenu. Rovnaky problem so spojkou je aj na Mareach. A co sa tyka dovodu na ocipovanie, tak to asi pochopi len ten, kto s autom aj jazdi a obcas napriklad potrebuje predbehnut kamion, za ktorym sa vlecie uz mnoho kilometrov. Nema to nic spolocne s pretekarskymi ambiciami na zabe.stifmajstrABARTH píše:no ta spojka rozhodne nebyla v poradku zas takovej narust aby to neunesla seriova spojka to byt nemuze
Multijet 141PS, 247 Nm, r.2007
znova opakuji,nárust výkonu o cca 5 kw nestojí za investici kolem 10 000 kč za čipování a spojku.pokud chci auto které má lepší zátah a akceleraci,je potřeba se poohlídnout po jiné značce a motoru.Kadla píše:Kto nezazil, neuveri. Seriova spojka neunesie ani 30 Nm navyse. Uz sme to tu riesili. Pohladam a napisem sem linku na inu lamelu. Ja zatial jazdim s povodnou spojkou, ale uz sa chystam na vymenu. Rovnaky problem so spojkou je aj na Mareach. A co sa tyka dovodu na ocipovanie, tak to asi pochopi len ten, kto s autom aj jazdi a obcas napriklad potrebuje predbehnut kamion, za ktorym sa vlecie uz mnoho kilometrov. Nema to nic spolocne s pretekarskymi ambiciami na zabe.stifmajstrABARTH píše:no ta spojka rozhodne nebyla v poradku zas takovej narust aby to neunesla seriova spojka to byt nemuze
-
- Znalec
To je pic*vina...jak neunese? zacne klouzat?Kadla píše:Kto nezazil, neuveri. Seriova spojka neunesie ani 30 Nm navyse. Uz sme to tu riesili. Pohladam a napisem sem linku na inu lamelu. Ja zatial jazdim s povodnou spojkou, ale uz sa chystam na vymenu. Rovnaky problem so spojkou je aj na Mareach. A co sa tyka dovodu na ocipovanie, tak to asi pochopi len ten, kto s autom aj jazdi a obcas napriklad potrebuje predbehnut kamion, za ktorym sa vlecie uz mnoho kilometrov. Nema to nic spolocne s pretekarskymi ambiciami na zabe.stifmajstrABARTH píše:no ta spojka rozhodne nebyla v poradku zas takovej narust aby to neunesla seriova spojka to byt nemuze
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
jj, není pak vyjímkou, že prostě proklouzne, znám to taky
ale zase to není pravidlem, je to individuální potíž
ale zase to není pravidlem, je to individuální potíž
Naposledy upravil(a) Minimaxa dne 30 črc 2008, 16:57, celkem upraveno 1 x.
www.minimaxa.cz
když už, tak cca 20 kw a máme jako klub smlouvu na čipování za 5tkčdarko píše:znova opakuji,nárust výkonu o cca 5 kw nestojí za investici kolem 10 000 kč za čipování a spojku.pokud chci auto které má lepší zátah a akceleraci,je potřeba se poohlídnout po jiné značce a motoru.
když ono se zbavovat Multiply nikomu prostě nechce, tak ji šperkuje, a šperkuje, a šperkuje, a .....
www.minimaxa.cz