No chcel som aspon 175 ale v TP mam len 155/70/R13 takze som nechcel riskovat v NR by som si ich kludne nahodil ale v nemsovej neriskujem tu by sa policajtom isto nepacili ze nie su podla TPJK píše:gumy neuvazujes dat sirsie?? podla mna na tych galuskach co punto dava vyzeraju smiesne tie auta mna folie vysli 3000sk aj s prednym pasom.
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;) -VB007
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto MK1, S 55, 1.1
- Reklama
myslím že tie 175 by ti kludne tolerovali,ja osobne jazdím na 185/60 R14 a zatial, musim si zaklopať ,no problem,skôr už mám problém z výfukom,mám koncový tlmič Remus,no nemám od neho certifikát
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
ked doderiem tieto tak porozmyslam o niecom sirsom 175 by som mal v pohode nasadit. Inak Pirelli sa mi zdaju celkom dobre gumicky uvidime co vydrzia lebo ja ich nesetrim.Matto píše:myslím že tie 175 by ti kludne tolerovali,ja osobne jazdím na 185/60 R14 a zatial, musim si zaklopať ,no problem,skôr už mám problém z výfukom,mám koncový tlmič Remus,no nemám od neho certifikát
Punto MK1, S 55, 1.1
Jasne ze Nitru poznam zil som v nitre 23rokov. Tuto sezonu ich uz dojazdim a mozno buducu ich predam a kupim nieco vacsie este uvidime.JK píše:nemusis sa bat organov ak poznas Nitru tak ked pojdes smerom na Krskany tak hned za mostom pred pumpou OMW ti spravia certifikat na ake gumy chces neni problem, ja uz to mam aj v technicaku
Punto MK1, S 55, 1.1
Takze som v nedelu pristal na lavom kotuci foto dodam nie moc prijemny zazitok ked vas predbehne vlastne koleso
a dopadlo to takto
a takto
a kolo to prezilo v celku dobre len 45g zavazia a ide jak nove
Takze uz mam doma ramena
v utorok ich idem nahodit
lebo geometriu mam trosku rozhodenu
a dopadlo to takto
a takto
a kolo to prezilo v celku dobre len 45g zavazia a ide jak nove
Takze uz mam doma ramena
v utorok ich idem nahodit
lebo geometriu mam trosku rozhodenu
Punto MK1, S 55, 1.1
to arrow79 & zabak: no nejaky sikovny cloviecik sa mi ho snazil odmontovat a zjavne ho niekto vyrusil. Pri jazde som samozrejme citil na volante otrasy tak som pribrzdil a siel som pozriet co sa deje ale to som uz nestihol. Asi tak pri 40KMH ma predbehlo vlastne koleso. Kotuc je v poriadku jedine rameno som mal skrtnute vytekala z neho vazelina alebo co a rozhasenu geometriu a samozrejme skriveny blatnik. Uz som kupil aj bezpecnostne srobky.
Punto MK1, S 55, 1.1
no na punto ani nemusis mat zdvihak dvaja chlapi nadvihnu. Neviem si to inak vysvetlit lebo som kontroloval pred tym ako sa to stalo sroby doma ci su dotiahnute a zavity neboli zodrate ani na sroboch ani na aute takze inu moznost nevidimSHANE54 píše:WTF? to akoze ti kradol koleso a niekto ho vyrusil a on stihol este zdvihnute auto spustit dole a odist? nejak mi nezapina...
moze sa vobec take nieco stat? to aby som pred kazdou jazdou kontroloval sroby...
Punto MK1, S 55, 1.1