MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) Luckyna
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Ahoj všichni,moc vám děkuji
No je to bomba,já si připadám jak v jinym světě,najednou je úplný ticho
je krásnej a úúúplně ho miluju,hlavně ta vůně NEW CAR kráááása
jen se mi stala jedna věc.která mě docela dost mrzí
Když jsem si ho šla minulý čtvrtek vybrat,byla jsem si nějak jistá,že jsem viděla 3dv,teď v úterý při předávání (když už bylo vše sepsáno,pojištěno,podepsáno)jsem zjistila,že je to 5dvř.
Asi jsem byla tak nadšená,že jsem si automaticky vsugerovala tři dveře
všichni mi říkaj,že jsem blbá,že to řešim,mám být prý ráda,je to praktičtější atd atd jenže já nechtěla praktický auto,já chtěla ,,sporťáčka" dneska jsem u Příbrami potkala černý Grande,mělo bílý pruhy přes auto,ale trochu bokem,hlavně třídvéř a bylo mi smutno,protože to vypadá úúúplně super
ne nadarmo se říká:dvakrát měř jednou řeš,ale je to jen moje blbost
máme už najeto 314 km,a poohlížím se po koleskách,to potřebujeme jako sůl a je to úkol č.1
mám nějaký fotky,ale jelikož mám nový tel,tak se tu snažím dvě hodiny narvat něco do počítače,tak snad se povede
No je to bomba,já si připadám jak v jinym světě,najednou je úplný ticho
je krásnej a úúúplně ho miluju,hlavně ta vůně NEW CAR kráááása
jen se mi stala jedna věc.která mě docela dost mrzí
Když jsem si ho šla minulý čtvrtek vybrat,byla jsem si nějak jistá,že jsem viděla 3dv,teď v úterý při předávání (když už bylo vše sepsáno,pojištěno,podepsáno)jsem zjistila,že je to 5dvř.
Asi jsem byla tak nadšená,že jsem si automaticky vsugerovala tři dveře
všichni mi říkaj,že jsem blbá,že to řešim,mám být prý ráda,je to praktičtější atd atd jenže já nechtěla praktický auto,já chtěla ,,sporťáčka" dneska jsem u Příbrami potkala černý Grande,mělo bílý pruhy přes auto,ale trochu bokem,hlavně třídvéř a bylo mi smutno,protože to vypadá úúúplně super
ne nadarmo se říká:dvakrát měř jednou řeš,ale je to jen moje blbost
máme už najeto 314 km,a poohlížím se po koleskách,to potřebujeme jako sůl a je to úkol č.1
mám nějaký fotky,ale jelikož mám nový tel,tak se tu snažím dvě hodiny narvat něco do počítače,tak snad se povede
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOluckyna píše:to by si nezasloužil,kupovala jsem ho přesně před 4 rokama a po celou tu dobu jsem ho,i přes nespočet problémů a závad,měla ráda a mámDohy píše:jsem rad ze ho neprodavas nebo tak : ) nebo k tomu dojde? Grande 5ti dver je take pekny
prostě Punto FOREVER,to se nedá nic dělat
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
gratulace k novemu auticku,moc ti ho zavidim
a jeste ti zavidim ty predni kozene sedacky v MK1 co bych za ne dal..
a jeste ti zavidim ty predni kozene sedacky v MK1 co bych za ne dal..
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW