minizrazik Senec-Slnecne jazera (SK)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
minizrazik Senec-Slnecne jazera (SK)
Kedze je uz leto a voda v jazerach je uz dost tepla aj na kupanie, navrhujem si dat vikendovy zrazik na Slnecnych jazerach v Senci v autokempe niekedy teraz cez vikend , tam je teraz hlavna sezona ,bufety su otvorene ,da sa stanovat ,kupat ,su tam toalety,tusim aj sprchy a hlavne vecer tam je aj disko .
Pytam sa Vas tu vsetkych ktory by ste mali zaujem na kedy by sme sa dohodli a spresnili si termin?
Pytam sa Vas tu vsetkych ktory by ste mali zaujem na kedy by sme sa dohodli a spresnili si termin?
Naposledy upravil(a) mafi dne 09 črc 2008, 22:21, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- SpiritWolker
- Všeználek
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
vsetko je dovolene ,ja sa najviac tesim nato kupanie ,este som sa tento rok nekupal ,iba ak v robote vo vlaastnom pote
mne vyhovuje tiez skoro kazdy vikend,len mam kazdu sobotu smenu do tretej ,okrem toho vikendu na konci mesiaca,ten mam zatial cely volny . ale ved na mne nezalezi prinajhorsom dobehnem hned z roboty keby ste sa moc ponahlali pravdu povediac chcem este poriesit par uprav teraz po vyplate na puntiku tak uvidime , ale mne je jedno ,najlepsie po vyplate
mne vyhovuje tiez skoro kazdy vikend,len mam kazdu sobotu smenu do tretej ,okrem toho vikendu na konci mesiaca,ten mam zatial cely volny . ale ved na mne nezalezi prinajhorsom dobehnem hned z roboty keby ste sa moc ponahlali pravdu povediac chcem este poriesit par uprav teraz po vyplate na puntiku tak uvidime , ale mne je jedno ,najlepsie po vyplate
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vidim, ze teo a ligo su fakt exoti
ligo: kolko maju tie dve z pokecu rokov? a mimochodom to s tou sprchou nebolo zle
ligo: kolko maju tie dve z pokecu rokov? a mimochodom to s tou sprchou nebolo zle
Naposledy upravil(a) mayo dne 09 črc 2008, 21:34, celkem upraveno 1 x.
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
jasne ja sa nekupem ja si kazdu sobotu iba spinu olupem samocistiaci systemLigogo píše:MAFI - ty si sa tento rok este nekupal??? Ani sprcha, nic?
Zeny (2kusy mozem doniest) na POKECI sa nasli dve, ktore pojdu hoci kde a prespia aj v aute.
jsne ze sa sprchujem sak som neni humusak,ale myslim kupanie na jazerach v prirode
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
uz viem preco sa mi tam v PN na Carate tak rychlo vybila baterka na aute ,dnes mi neslo vobec nastartovat,vybral som baterku a kukam jak puk ,polovicka naplne vyparena , olovene poly boli riadne zoxidovane az do ciernej farby ,tak som prebrusil ,napln dolial destilovanou vodou a dal na nabijacku,zajtra idem na nocnu tak dufam ze to do vecera nabije
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
veru tak. baterka je svina , mne skoncila zo dna na den, v decembri
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;