KOLA: Trny
Moderátor: peta.smolik
- HoviXXX
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
KOLA: Trny
Ahoj všem..pořídil sem si nový kola na Pandu....a tak nějak mi tam překáží ty 2 kolíky nebo jak to nazvat na usazení...Máte s tim někdo zkušenosti?? Chci j dát normálně pryč.....Co vy na to???
Příští moje auto bude už i s motorem!!!!
- Reklama
- HoviXXX
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o toto,jak v předu tak v zadu jsou 2 takove našroubovane kolik,aby ti umožnily nandavání kola,a přesně si je tam nasadil při montáži..Jenže na ALU překáží,tak bylo třeba je dát pryč.Možná je tam už nemáš...
Na fotce jsou ale už bohužel vyšroubovaný !!!
Snad ti to stačí....
Na fotce jsou ale už bohužel vyšroubovaný !!!
Snad ti to stačí....
Naposledy upravil(a) HoviXXX dne 29 čer 2008, 22:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Znalec
- HoviXXX
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ÁÁÁÁle...na tvoje kola nemam.....Jsou tam 14ky,Alessio Monza,165/60..Mel sem tam dát o hodně větší...ale to vidím až teďka....Ale to se zachrání podvozkem..Snad...Mě se ale líbí....Lepší foto nemam...Zatim jen mobilem...
To jarda: Ty sis dal jen sportovní pružiny nebo komplet podvozek?? Napiš mi pls nějaké info,taky mě to čeká tak ať sem vyzbrojen. Díky..
To jarda: Ty sis dal jen sportovní pružiny nebo komplet podvozek?? Napiš mi pls nějaké info,taky mě to čeká tak ať sem vyzbrojen. Díky..
tou velikostí jsi myslel velikost ráfku nebo velikost profilu gumy?
jednu dobu jsem takhle velká kola na pandičce měl... sice celé auto kleslo asi o 22mm, což bylo super kvůli "stabilitě", ale taky mi to žralo více a tachometr ukazoval místy 5-15km/h více, což způsobovalo i vyšší náběh km.
myslím, že správná velikost by měla být 165/70 14"
...jinak kola to jsou velmi pěkná
jednu dobu jsem takhle velká kola na pandičce měl... sice celé auto kleslo asi o 22mm, což bylo super kvůli "stabilitě", ale taky mi to žralo více a tachometr ukazoval místy 5-15km/h více, což způsobovalo i vyšší náběh km.
ja myslim ze mam v technicaku origo kola 13palcu...sgy píše:tou velikostí jsi myslel velikost ráfku nebo velikost profilu gumy?