divne zvuky v motore
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
divne zvuky v motore
sorry, ak to tu uz bolo dakde riesene, ale nic podobne som nenasiel...
takze k veci. Akonahle nastartujem Puntika, zacnu mi niekde z motora vychadzat take divne zvuky. Ako ked date kamienok do nejakej plechovej nadoby a trasiete nou. Je to dost nepravidelny zvuk. Skusal som ho nejako blizsie lokalizovat ale na nic som neprisiel. Inac motor ide bez problemov, spojka, rozvody su vymenene, fakt netusim co by to mohlo byt.
takze k veci. Akonahle nastartujem Puntika, zacnu mi niekde z motora vychadzat take divne zvuky. Ako ked date kamienok do nejakej plechovej nadoby a trasiete nou. Je to dost nepravidelny zvuk. Skusal som ho nejako blizsie lokalizovat ale na nic som neprisiel. Inac motor ide bez problemov, spojka, rozvody su vymenene, fakt netusim co by to mohlo byt.
Punto II. ELX, 1,2l 8V, 12/99
- Reklama
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vcera som presiel 200 km, a ked som sa vratil dom, tak som to nepocul. Bohvie ci sa to same opravilo , alebo to robi len pri studenom motore. Este to posledujem.
Presne tak ked auto postojí olej v prevodovke stečie a ked naštartuješ a nepohneš sa tak hrkoce prvé ložisko na vstupe do prevodovky s pravidla ked stlačíš spojku a zaradíš /možno nebude ani treba zaradiť/ tak to prstane.Samba píše:Kdyz seslapnes spokujku tak dela taky ?
Preto niektoré automobilky viem že to bolo písané napr pri Peugeote v návode že nemáš naštartovať a stáť na mieste ale naštartovať a isť ale netočiť motor .
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ano, robi (robilo?) to stale aj so stlacenou spojkou.Samba píše:Kdyz seslapnes spokujku tak dela taky ?
- SHANE54
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
kebyze je to bezna zavada, tak by sa to prejavilo aj u niekoho ineho. sak punt je vela. mne sa zda, ze to bol len nejaky nestastne vyskoceny kamienok, niekde pod plechovu krytku. a uz aj vypadol. vacsiu zavadu by si asi pocitil aj na funknosti motora. nie?
mozno to bagatelizujem. a je to fatalna porucha a motor ti za chvilu vybuchne...
mozno to bagatelizujem. a je to fatalna porucha a motor ti za chvilu vybuchne...
stilo-multiwagon-JTD-dynamic
spominame: Punto MK1 1.2 SX 3D, Punto MK2a 1.2 SX 5D
- lucass81
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
takze vyzera to tak, ze sa to same opravilo Dnes som to poskusal so studenym motorom a nic, ziadne pazvuky, supeeeeeeeeeeeeeeeer Asi to fakt bol len nejaky kamienok niekde kde nemal co robit.