casove nic neni urceno ale obecne jak jsem jiz psala: koupani, grilovani, ... udelame nejakou tu vyjizdku treba... a hlavne si vemte nejake tenisky na fotbalek ,balon nam pujčí.
A radsi si s sebou vemte i zidlicky... kdyby nejak bylo malo !
hlavne doufam, ze nam vyjde pocasi.
A HLAVNE : VYHLAŠUJI ZÁKAZ TŮROVÁNÍ AUT (výfuků).... paní se to minule nelíbilo.. viz Marty-felda
PŘÍJEZD muze byt uz od rana... nejpozdeji do te osme, by to bylo ideal.
My prijedeme cca kolem seste.
PLATÍ se hotově nebo kartou na místě - před odjezdem !
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Chtel jsem se zeptat jak to bude s pitim? a jestli vezme Dalaman zase jako minule pivo "bečku+ chladak"nebo ne!!!.. PS: katy mohli by jsme vymyslet nejakou soutež pro vsechny a potom i pro pary at je sranda.. Myslim si ze by jsme i mohli jet v sobotu na projizdku trebas opet do Siklova mlyna uz by program mel byt a potom trebas jako minule..
pájo bečku bych neměl kam dát a radek tam přijede o něco později a jedou taky plný...tak se omlouváme a ke všemu už nepijeme alkohol takže jedeme v jupíkách
Paja píše:Chtel jsem se zeptat jak to bude s pitim? a jestli vezme Dalaman zase jako minule pivo "bečku+ chladak"nebo ne!!!.. PS: katy mohli by jsme vymyslet nejakou soutež pro vsechny a potom i pro pary at je sranda.. Myslim si ze by jsme i mohli jet v sobotu na projizdku trebas opet do Siklova mlyna uz by program mel byt a potom trebas jako minule..
dyt jsem ti posilala email ohledne te pípy!!! ... kdyz neberes becku ty, tak si holt kazdej musi vzit dosti sveho piti .
a program jsem psala vyse.... a vyjizdka tam byla taky
soutez bude - ve fotbale , jake muzstva vytvorime se domluvime na miste. a urcite se da vymyslet i vice nez klasicky souboj....
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Doufam ze to stacit bude, pojedeme 4 v aute + pes a bečka ale snad aspon 60 pivek bude jakz takz stacit, vubec se tu navic nikdo nevyjadril jestli to bude nebo nebude pit a jestli souhlasi s cenou..
Ok-9 píše:To by me zajimalo na jak dlouho jsme zachraneni si myslim ze po dvou hodinach budem na suchu