kdyz das packu nahoru..tak se setre 1x rychle a dost...pak je tam cyklovac...cca po 4 sec to stira.....a pak jsou polohy na pomalou rychlost a vetsi rychlost... a zadni sterac je bez cyklovace...bud jede porad nebo je vyplej.
Punto Mk2b 1.2 8V classic 2006
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Mno tak je tam jednorazove setreni - zmacknes a sterac jednou prejede sklo, je tam cyklovac (jedna nebo vice rychlosti) a pak tam jsou klasicke dve rychlosti stirani.
Zadni sterac muze byt bez cyklovace, nebo s cyklovacem nebo je synchronizovani s prednim cyklovacem, ale to u Classicu neni.
Ford Focus 1.6 Trend X 2009 ex. Fiat Punto MK2 1.2l 16V HLX 3dv.
mylsim ze tam neni na vyber...kdyz jsem bral tenkrat auto..tak jediny co jsem si mohl zvolit byly mlhovky..klima..dalkovy...14 kola...a volant v kuzi.a metaliza...to bylo vsechno..nakonec jsem bral skladovku takze jsem central nechal dodelat i tak dnesni cena 199 je kraaasna:) ja ho mel za temer 285(kdyby me tenrat temer neumrelo predchozi punto mk1 tak bych si pockal na objednany punto..a dal bych tam vsechno...krom klimy.(tenkrat stala 35 tis) ale jiedny co mi chybi jsou mlhovky...a ten dodatecnej central jsem si musel predelat jak ho mistri blbe udelali.
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Tak dnes je Punto v jedné výbavě a na výběr není, leda si objednat z výroby, ale to by bylo někde jinde cenově.
Škoda, že Fiat šetří na detailech, Fabia sice detaily má dotažené - 4 intervaly cyklovače atd. - ale je to 3 válec. Ach jo.
to zas nejsou takovy detaily.... ja bych si ted asi taky vzal nejaky jiny auto nez punto..ale proste tenkrat jsem mel stary punto..tak jsem u toho zustal...ale i tak mam puntu rad:))
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
Takže teď z Punta už tak nadšen nejsi? Já to beru za 199 900 to celkem jde. Samozřejmě nějaké věci člověk musí oželet, přemýšlel jsem i o Grande Punto, ale v základu má motor, který má sice 48 kW, ale také jen 102 Nm a to na auto, co je o 200 kg těžší než Punto Classic mně přijde celkem málo.
punto je proste auto..rad se mu venuju..nedam na nej dopustit...ale taky vim ze jsou lepsi auta...ale taky auta ktery bych za nej rozhodne nevymenil..napr fabie atd...Peugeot 206, wv polo atd..s tema si myslim punto hrave poradi..kdyz to samo neni polo v plne vybave..ale taky jendou tak drahy..
jinak..dalsi moje auto bude zas a znova ital.. alfa 147 nebo 159
Fiat Stilo 1.6 16V 3d
a muzes byt v klidu ze s puntom se da jezdit i hlucne..protoze zvuk to ma az od 4 tis:)) za to htp ...to je vysavac porad...a zkus protahnout fabii na dvojku cca na 85...k sesti tisicum...a uvidis tu spotrebu:)) pokud to teda vubec zvladne...to stejny na 3.. nejakych 130 to udela...
Fiat Stilo 1.6 16V 3d