cau kluci. kde se presne nachazi rozvodak?? je to ten hajzlik hned viditelnej z leva po odklopeni plastovyho krytu?? mam ho totiz odchliplej. vypada to jako klinak, ale ten je vice dule asi.mam ho menenej v 90000 tisicich mil a ted mam 140000 mil. jak to vymenit?? potreboval bych jednoduchej navod
Přesně to sem si taky říkal-do toho nejdu,ale pak mi to nedalo a teď můžu říct , že nejhorší práce je shodit řemenici.A není třeba ji ani shazovat z klíňáků-stačí povolit šrouby a altík a mezerou při odtažení tam provlíkneš řemen(čerpadlo posilovače se mi povolit nepovedlo).A pokud auto jede dobře ,tak nemusíš hledat body horní úvrati a řemen tam dej tak jak to je -jen se ti nesmí hnout klika vůči vačce.
Hoy! Jak už tu bylo řečeno: Je to brnkačka! ja to na 60ce dělal asi 3x a úplně v pohodě u 85ky jsem si to raději nechal udělat. Pokud mužu poradit, tak při výměně rozvodu není špatné vyměnit i vodní pumpu. Je to při jedné práci
Punto MK1 ELX 85_16V 1997 cca 180 000km prodane
FIAT Stilo 1,8 16V Multivagon 2003 cca 110 000km
Honda VT600C Shadow 1994 prodané
http://zabak-momo.rajce.idnes.cz/
žabak píše:Hoy! Jak už tu bylo řečeno: Je to brnkačka! ja to na 60ce dělal asi 3x a úplně v pohodě u 85ky jsem si to raději nechal udělat. Pokud mužu poradit, tak při výměně rozvodu není špatné vyměnit i vodní pumpu. Je to při jedné práci
Každý výrobce udává že při výměně řemene se má měnit vodní pumpa...a docela dost lidí na to už dojelo,když jim chvilku po víměně začla tíct