GPS do Multiply
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se vrátil z Chorvatska.
Ostrov Mali Losinj, celkem 777 km tam a to samé zpět. Na ostrově jsem najezdil dalších 350 km v městském provozu a mezi vesnicemi. Pořád dva dospělí a jedno dítě a zavazadla.
Přes Německo, Rakousko, Slovinsko. Cesta volná, nikde žádná fronta, nebo čekání na mýtnici. Jízdní průměr 81 km/h, takže leckde vzaly předpisy za své.... Na dálnici jsem pod 140 km/h skoro nešel.
Auto "spapalo" celkem přesně 93 l. nafty od Shellu, navíc jen Diesel extra, chtěl jsem V-Power a u nás, ani tam ho nemají.
Celková spotřeba za dovolenou je tedy do 4,9 l/100 km !
Na takovou krabici, co má prázdná skoro 17 metráků, uši jak Dukáto, to je podle mě naprosto super.....
Ostrov Mali Losinj, celkem 777 km tam a to samé zpět. Na ostrově jsem najezdil dalších 350 km v městském provozu a mezi vesnicemi. Pořád dva dospělí a jedno dítě a zavazadla.
Přes Německo, Rakousko, Slovinsko. Cesta volná, nikde žádná fronta, nebo čekání na mýtnici. Jízdní průměr 81 km/h, takže leckde vzaly předpisy za své.... Na dálnici jsem pod 140 km/h skoro nešel.
Auto "spapalo" celkem přesně 93 l. nafty od Shellu, navíc jen Diesel extra, chtěl jsem V-Power a u nás, ani tam ho nemají.
Celková spotřeba za dovolenou je tedy do 4,9 l/100 km !
Na takovou krabici, co má prázdná skoro 17 metráků, uši jak Dukáto, to je podle mě naprosto super.....
- Reklama
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám navigáciu GARMIN NUVI 200 EE umiestenú z môjho pohľadu <zo sedadla vodiča> presne v strede nad kapličkou, vo výhľade ma to nijako neobmedzuje a v pohode aj na ňu dočiahnem.
Mrkni na :
http://picasaweb.google.sk/renata.szora ... 0613608866
Mrkni na :
http://picasaweb.google.sk/renata.szora ... 0613608866
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fiat Multipla 1.6 Benzín, rok výroby 1999
www.fiat-multipla.estranky.cz
úplně normální a ideální umístění, mám to stejně, jen s tím rozdílem, že mám tomtomíka 910godolphin píše:Ja mám navigáciu GARMIN NUVI 200 EE umiestenú z môjho pohľadu <zo sedadla vodiča> presne v strede nad kapličkou, vo výhľade ma to nijako neobmedzuje a v pohode aj na ňu dočiahnem.
www.minimaxa.cz
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tie spínače ovládajú všetko na chlp presne tak ako to napísal Minimaxaanonyme píše:Album je pěkný. A k tomu autíčku mám dotaz - kde se zapínají přední mlhovky? Ten pravý spínač (z pěti v řadě) pod tachometrem je bez označení. Mlhovky asi byly montovány dodatečně? dÍKY
- godolphin
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Minimaxa píše:jóó, a málem bych zapoměl, vedle je ještě 9´LCD televize jako vhodný doplněk pro naše zahraniční cesty
namiesto LCDčka používam pre deti notebook položím ho na sklopenú strednú sedačku, pripevnený je pásom na suchý zips a decká naň na dlhšej ceste čumia jak puci
16.7.2008 sa chystám "Na Safari" do Dvur Králové n/Labem tak si ho "užijú"
-
- Znalec
-
- Znalec