DISKUZE - pružiny a tlumiče Sporting 1
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
DISKUZE - pružiny a tlumiče Sporting 1
Nazar chalani, mam fiat punto sporting 1997 a original pruziny co tam boli montovane mi uz dost lezu na nervy. su o nieco kratsie ako na klasickom punticku, takze aj o nieco tvrdsia jazda. Chcel by som si tam dat klasicke ako maju ostatne punta 1997. Mozem neco taketo spravit? neublizi to mojnu puntovi? nema niekto navyse take pruziny? Volal som na vrakovisko a tam mi povedali ze ked chcem pruziny tak jedine aj s tlmicom, a tie su mi na ... poradte kde sa to da zohnat. ak by chcel niekto vymenit, tak nech sa paci
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No on ten Sporting má opravdu jiné péra a jiné tlumiče.Jestli jsou péra nižší to nevím,ale tvrdší určitě a to o dost.Tlumiče jsou taky "kvalitnější",ale kratší nejsou.Bylo mi před čtyřmi roky ve Fiatu sděleno asi tohle.Sporting má konstrukční rychlost 185km/h a kdybych si tam dal obyčejné kapalinové,"které tam samozřejmě pasujou" tak bych se taky v té rychlosti mohl někde vyklopit.
Tak sem si blbec koupil Monroe Senzatrac plynový,který je po 4 letech a 47tis km v PRDELI.Byl jsem upozorněn na technické, že je celý od oleje.
Takže asi koupím Sachs tak jako dozadu,Punto je mělo od prvovýroby a ten vyteklýMONROE SENZAŠROT jim půjdu hodit do výlohy.
Tak sem si blbec koupil Monroe Senzatrac plynový,který je po 4 letech a 47tis km v PRDELI.Byl jsem upozorněn na technické, že je celý od oleje.
Takže asi koupím Sachs tak jako dozadu,Punto je mělo od prvovýroby a ten vyteklýMONROE SENZAŠROT jim půjdu hodit do výlohy.