Tuning Carat Piestany 24.-25.6.2011
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Teoho poradove cislo 109
Ligogo poradove cislo 110
Aspon toto si pamatam
Este raz fotky: http://fotoalbumy.azet.sk/ligogo1/carat ... -3-27-28-6
Aspon toto si pamatam
Punto 1,2 8v
teda vy jste zavodnici... to jsem ani nevedela
Jinak se pokusim o kratky komentar cele akce....
s ucasti jsem byla velice spokojena aj keď to bylo v sobotu takove rozlitane, coz byva vzdycky (a videla jsem tam i vice puntiku,nez ty co staly s nama, Misa jsem odchytla ale mel svoje stani, KocurGT se prisel dokonce 2x ukazat:) ) ... a kdo se nezapojil pokecat v patek , tak pak uz se to jaksi nedalo.
Mrzi me, ze jsem nepotkala osobne Tunerka (ikdyz jsem v patek byla 2x u jeho auta), zato me tesi poznani Vesta... a samozrejme vsech ostatnich jako Mafi, Teoho, LIgogo... to je proste trojka vim, ze se tam jeste ucastnili dalsi puntaci... ale znam uz jen TTmirka, nesmim zapomenout na Siffa. tak treba nekdy priste...
co se programu tyce, tak v patek jsme si uzili koncert KONTRAFAKT, pokus DRAGSTERA o show byl taky zajimavy.... ale jinak zabavy, piti a lidi bylo stale dosti v sobotu jsme nekteri stali na place Show&shine... ja jsem si to docela uzivala... ze auticko u Vas neni jeste tak okoukane..:¨) krasne jsme se spalili , a koho by zajimalo jestli jsme neco vyhrali - tak NE : nase Italy scene, dale i Opel a Francouzi : byli zruseni z duvodu nevyhovujicich ! respí. auta v techle kategoriich pry nesplnovaly nejake kriteria, pod ktere porota nemohla klesnout !
coz nechapu pak v pripade Megana zluteho alá showcar.
Jinak Cesi celkove pospirali asi 90% poharu. ... a porotce nas slusne poslal do riti.
Fotecky bohuzel nemam, pac jsem si to opravdu uzivala a jen koukala.
2sparco68: tebe jsem videla, kdyz jsi odbocoval asi domu... v jedne vesnici. byla jsem jedno auto za tebou, blikam a nic...
Jinak se pokusim o kratky komentar cele akce....
s ucasti jsem byla velice spokojena aj keď to bylo v sobotu takove rozlitane, coz byva vzdycky (a videla jsem tam i vice puntiku,nez ty co staly s nama, Misa jsem odchytla ale mel svoje stani, KocurGT se prisel dokonce 2x ukazat:) ) ... a kdo se nezapojil pokecat v patek , tak pak uz se to jaksi nedalo.
Mrzi me, ze jsem nepotkala osobne Tunerka (ikdyz jsem v patek byla 2x u jeho auta), zato me tesi poznani Vesta... a samozrejme vsech ostatnich jako Mafi, Teoho, LIgogo... to je proste trojka vim, ze se tam jeste ucastnili dalsi puntaci... ale znam uz jen TTmirka, nesmim zapomenout na Siffa. tak treba nekdy priste...
co se programu tyce, tak v patek jsme si uzili koncert KONTRAFAKT, pokus DRAGSTERA o show byl taky zajimavy.... ale jinak zabavy, piti a lidi bylo stale dosti v sobotu jsme nekteri stali na place Show&shine... ja jsem si to docela uzivala... ze auticko u Vas neni jeste tak okoukane..:¨) krasne jsme se spalili , a koho by zajimalo jestli jsme neco vyhrali - tak NE : nase Italy scene, dale i Opel a Francouzi : byli zruseni z duvodu nevyhovujicich ! respí. auta v techle kategoriich pry nesplnovaly nejake kriteria, pod ktere porota nemohla klesnout !
coz nechapu pak v pripade Megana zluteho alá showcar.
Jinak Cesi celkove pospirali asi 90% poharu. ... a porotce nas slusne poslal do riti.
Fotecky bohuzel nemam, pac jsem si to opravdu uzivala a jen koukala.
2sparco68: tebe jsem videla, kdyz jsi odbocoval asi domu... v jedne vesnici. byla jsem jedno auto za tebou, blikam a nic...
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
No veru bolo fajnovo som bol spokojny hehe aj ja ze som spoznal Katy, Paju a Ultraknyste hehe boli ste fajn celkom sme dobre pokecali v piatok...Myslim si ze to bola vydarena akcia prislo kopec velmi peknych Ceskych auticok uz sa tesim na 29-30 August na Carat 4 dufam, ze sa tam dotrepem uz na Punte a ze sa tam vsetci opat stretneme hehe
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
1.4 Till the turbo kicks in
fuha to ste tedydobre neskoro isli ja som tam bol 4ty a kolega na felde 6styLigogo píše:Teoho poradove cislo 109
Aspon toto si pamatam
A NA KARAT IDEM ZAS... trosku ocochrat gumy
KATY.... ja vim ja som ta videl vo späťáku, blikal som aj tomu za mnou aby
ma predbehol a ja ti mohol bliknul, ale musel sem odbocit, nesel sem dom, ale byla
to skratka k nam do mesta škoda no..... jinak sem se snazil te zastihnout u auta ale
nedarilo se mi to
zraz bol fajn.... dal som si osobny rekord, vyhral prve miesto, tak co viac možem xciet
ma predbehol a ja ti mohol bliknul, ale musel sem odbocit, nesel sem dom, ale byla
to skratka k nam do mesta škoda no..... jinak sem se snazil te zastihnout u auta ale
nedarilo se mi to
zraz bol fajn.... dal som si osobny rekord, vyhral prve miesto, tak co viac možem xciet